Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50104 2011 yeni kasa focusa sahibim.Aracımda müzik sistemini açınca bazı müziklerde yağmur sensörü tıkırtı yapıyor.Aynı şekilde pürüzlü yollara girdiğimde yine sensörden tıkırtı sesi geliyor.Bu şekilde benden başka sorun yaşayan var mı acaba,ilginize teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50105 Sensör dediğiniz şey, iç kısımdaki plastiği heralde..Sallanan yere yalıtım malzemesi yapıştırılır ve giderilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50106 Yağmur sensörü nasıl tıkırdar ben anlayamadım.Sensör camda aynanın arkasındaki sensörler takımının içinde küçük bir göz ve cama yapısık bence baska birşey sizin dediğiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50107 2011 yeni kasa focusa sahibim.Aracımda müzik sistemini açınca bazı müziklerde yağmur sensörü tıkırtı yapıyor.Aynı şekilde pürüzlü yollara girdiğimde yine sensörden tıkırtı sesi geliyor.Bu şekilde benden başka sorun yaşayan var mı acaba,ilginize teşekkürler. Bence sensörün bulunduğu yuvanın arkasındaki gözlük saklama yerinden geliyordur. Eğer gözlük koyduysanız içine Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl Yazar comment_50116 Bence sensörün bulunduğu yuvanın arkasındaki gözlük saklama yerinden geliyordur. Eğer gözlük koyduysanız içine gözlük koyma yeri olmadığı için sıkıntı ordan değil.Sensörün etrafındaki plastik ses yapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50120 gözlük koyma yeri olmadığı için sıkıntı ordan değil.Sensörün etrafındaki plastik ses yapıyor Araya kağıt sıkıştırın... Yani tabii kağı lafın gelişi, boşluğu alacak gözü rahatsız etmeyecek bir şey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201214 yıl comment_50126 bu şekilde soruncuk yaşayan birkaç arkadaşımız olmuştu yanılmıyorsam ve cam ile plastik parçanğn arasına ufak bir cisim sıkıştırı kurtulmuşlardı bu sesten, sizde ufak bir cisimle ya da küçücük bir silikon parçası ile bundan kurtulabilirsiniz diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201214 yıl comment_50143 servise gösterin nedir ne deyildir bir anlaşılsın ..neticede garanti kapsamında daha yeni araç...umarım hemen çözerler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201214 yıl comment_50496 selamlar,aynı sorunu bnde yaşıyorum ve rhatsız edici grçktn servise gideceğim inş,çözüm bulurlar,bir de sağ arka emniyet kemerinin mekanzmasından snrm metalimsi bir ses geliyor onuda gösterecem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201214 yıl comment_53836 arkadaslar bu sensor nasıl kullanılıyo??once bi kullnasamda sonra sesi halletsem Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın