Serdar Eryürekli Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2018 Selam arkadaşlar. Az önce babamın telefonundaki tüm fotoğrafları bilgisayara kaydetmiştim. Yeni telefona aktaracaktım fakat dosyayı yanlışlıkla sildim (çöp kutusu değil, komple sildim. Eeee ne demişler delikanlı adam dosyaları shift+delete ile siler ) Bunu kurtarabilir miyiz? Recuva diye bir program denedim bulamadı. Windows 7 ve şirket bilgisayarı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 https://www.easeus.com/resource/free-easy-recovery.htm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: https://www.easeus.com/resource/free-easy-recovery.htm Derin tarama yaptırdım hocam, dosyayı da buldu ama dosyada 85 civarı fotoğraf vardı sadece 5 tanesi görünüyor içinde.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 24 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Derin tarama yaptırdım hocam, dosyayı da buldu ama dosyada 85 civarı fotoğraf vardı sadece 5 tanesi görünüyor içinde.. @Servet Ö. den yardım iste 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 (düzenlendi) Öncelikle sildiğiniz diski kullanmayın. O bilgisayara herhangi bir yazılım yüklemeyin. Hatta işlem yapmayın. Her yaptığınız işlem silinmiş olan verilerinizin diskteki yerinin üzerine yazabilir ve sonrasında onları kurtarmanız imkansız hale gelir. Başka bir bilgisayara kurtarma yazılımını kurun. Cem Beyin söylediği yazılım olabilir. Daha eski ama free olarak bulabileceğiniz Final Data Enterprise olabilir. Sonra da diskinizi o bilgisayara ek olarak bağlayıp taramanızı yapın. Üstte yazdığınız denemeyi yaptıysanız eğer, büyük ihtimalle daha fazla bir şey kurtaramayabilirsiniz. Şubat 13, 2018 Günal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Program canavar. 2007 yılı dosyalarını bile buldu ama 1 saat önce sildiğimi bulamadı Sanırım yapacak pek bir şey yok. En güzeli salağa yatmak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 sen bir soğuk gazoz iç ve kaderini bekle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Bir saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Program canavar. 2007 yılı dosyalarını bile buldu ama 1 saat önce sildiğimi bulamadı Sanırım yapacak pek bir şey yok. En güzeli salağa yatmak Babayı bi arayıp hal hatırını sormak lazım rakı içtiğimizden beri görüşemedik babayla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Bir saat önce, Serdar yaman yazdı: Babayı bi arayıp hal hatırını sormak lazım rakı içtiğimizden beri görüşemedik babayla Adaş senin dalak ne durumda? Ağrı sızı yok inşallah.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 23 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Adaş senin dalak ne durumda? Ağrı sızı yok inşallah.. 3 gündür hastanelerde kontrolüm için check up yaptım cillop gibisin dedi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap