Osman Türkol Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2018 Arkadaşlar günaydın,Bir bilen mutlaka çıkar diyorum ve soruyorum.Bizler 2017 model araç alıyoruz ve araç cam silecek suyu az olduğunu bildiren bir uyarı vermiyor. Benim 2013 focus trend x de vardı bu araçta yok mudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 16 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Arkadaşlar günaydın,Bir bilen mutlaka çıkar diyorum ve soruyorum.Bizler 2017 model araç alıyoruz ve araç cam silecek suyu az olduğunu bildiren bir uyarı vermiyor. Benim 2013 focus trend x de vardı bu araçta yok mudur? Mondeoda da yoktu cimri ford malzemeden çalmış 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 24 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Mondeoda da yoktu cimri ford malzemeden çalmış o araca koymadıysa bunda hiç yoktur hiç kurcalatmayayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 C-maxte'de yoktu, far yıkama eklerken, bidonu sensörlüyle değiştirdik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 bizim araçta kuganın en fakiri zaten ben servise hiç elletmiyeyim.iyisi mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 1 dakika önce, Osman Türkol yazdı: bizim araçta kuganın en fakiri zaten ben servise hiç elletmiyeyim.iyisi mi? Su bitti mi? Bitir bak abicim belli olmaz olabilir. Bu, donanımlarda yazmıyor kimse bilemez bilse dahi senin arabada ne olacağı net değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 (düzenlendi) Benim araçta var. Style'a koymadılar o zaman. Ben de bu arada c-max'daki ptc heater'ı çok arıyorum. Sabahları geç ısınıyor araba Ocak 26, 2018 Murat Kav. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 53 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Benim araçta var. Style'a koymadılar o zaman. Ben de bu arada c-max'daki ptc heater'ı çok arıyorum. Sabahları geç ısınıyor araba Dert ettiğin şey ptc olsun abi yap bi operasyon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Bakayım parça koduna diyorum ama zaman olmuyor bir türlü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 1 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Bakayım parça koduna diyorum ama zaman olmuyor bir türlü Şimdi tam zamanı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Benim arabada da varmış.Geçenlerde uyardı beni.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Bir saat önce, Murat Kav. yazdı: Benim araçta var. Style'a koymadılar o zaman. Ben de bu arada c-max'daki ptc heater'ı çok arıyorum. Sabahları geç ısınıyor araba Aktif ızgara iş görmüyomu? --2 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Osman Türkol yazdı: Arkadaşlar günaydın,Bir bilen mutlaka çıkar diyorum ve soruyorum.Bizler 2017 model araç alıyoruz ve araç cam silecek suyu az olduğunu bildiren bir uyarı vermiyor. Benim 2013 focus trend x de vardı bu araçta yok mudur? Tamamen suyu bitir baktın ikaz vermiyosa mca focus cmax sensörlü bidonu muhtemelen uyar ufak bir operasyonla aktif hale gelir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: Aktif ızgara iş görmüyomu? Cıks. Araba 10 dakika civarı ısınıyor ve sonrasında yavaş yavaş ısı vermeye başlıyor. Bu da üşümek için yeterince uzun zaman C-max'da öyle değildi, yola çıkarken sıcaklığı hissetmeye başlıyordun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 5 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Cıks. Araba 10 dakika civarı ısınıyor ve sonrasında yavaş yavaş ısı vermeye başlıyor. Bu da üşümek için yeterince uzun zaman C-max'da öyle değildi, yola çıkarken sıcaklığı hissetmeye başlıyordun. Anladım. Araba açıkda sanırım? Geç ısınmasına bunun da etkisi büyük tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 1 saat önce, Murat Kav. yazdı: Bakayım parça koduna diyorum ama zaman olmuyor bir türlü Syncle uğraşmaktan desene abi sen şuna 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap