Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455838 Arabamı ikinci el almıştım. 15.000 bakımı 2 Şubat 2017 yılında yaptırılmış. İlk defa bakım yaptıracağım. 30.000 km bakımıda yaklaştı. Şu sıralar bakım fiyatları ne durumda. Ayrıca Afyonkarahisar'daki arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Afyonkarahisar'da resmi ford servisi kapandı. Benim aracında garantisi devam ediyor. Eski Ford servisdeki arkadaşlar Oto ekip ismiyle Bosh Car Service olarak hizmet vermeye devam ediyorlar. Oto ekip'deki arkadaşlar biz bakımı yapabiliriz ve garantiyi de bozmaz dediler. Afyon'daki arkadaşlar bu konuda neyi tercih ediyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 20188 yıl comment_455843 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Genel Bilgiler kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl comment_456074 09.01.2018 - 09:49 tarihinde, Mustafa Nartkaya yazdı: Eski Ford servisdeki arkadaşlar Oto ekip ismiyle Bosh Car Service olarak hizmet vermeye devam ediyorlar. Oto ekip'deki arkadaşlar biz bakımı yapabiliriz ve garantiyi de bozmaz dediler. Garantiyi bozmaz olayı bana güven vermedi açıkcası.Sonuçta yaptırdığınız bakımın Ford'un sistemine kayıt yapılması gerekiyor garantinizin bozulmaması için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl Yazar comment_456147 Konu açılmışken benim tecrübem yok, Ford yetkili servisi dışındaki özel işletmeler hangi özellikte olmalı ki garanti bozulmasın. Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse memnun olurum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl comment_456148 8 saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Garantiyi bozmaz olayı bana güven vermedi açıkcası.Sonuçta yaptırdığınız bakımın Ford'un sistemine kayıt yapılması gerekiyor garantinizin bozulmaması için. yasal olarak, faturalı orijinal parça ile yapılmış bakım nerede yapılırsa yapılsın garantiyi bozmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456154 6 saat önce, Ozan Kar yazdı: yasal olarak, faturalı orijinal parça ile yapılmış bakım nerede yapılırsa yapılsın garantiyi bozmaz. Doğrudur bozmuyordur.Ama kafama takıldı şimdi.Ben gittim parçacıdan orjinal parçaları aldım ve faturasını kestirdim.Sonra gittim özel serviste bakımımı yaptırdım.Otosan benim bakım yaptırıp yaptırmadığımı nerden bilecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456161 Bir saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Doğrudur bozmuyordur.Ama kafama takıldı şimdi.Ben gittim parçacıdan orjinal parçaları aldım ve faturasını kestirdim.Sonra gittim özel serviste bakımımı yaptırdım.Otosan benim bakım yaptırıp yaptırmadığımı nerden bilecek Bakımı yaptırdığın yerden alacağın bakım faturası ile... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456166 Birgün sıfır araba alırsam bakım için servise gebe kalmayacağıma sevindim doğrusu . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456246 6 saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Birgün sıfır araba alırsam bakım için servise gebe kalmayacağıma sevindim doğrusu . Yasal olarak durum öyle tabi ama otosanın bunu kolay kabul edeceğine pek inanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456252 42 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Yasal olarak durum öyle tabi ama otosanın bunu kolay kabul edeceğine pek inanmıyorum. Hiç servise gitmemiş tüm bakımları özel serviste yapılmış (bosch car) 65 binde connect in garantiden şanzımanı değişti... --0 dakika sonra eklendi-- Biraz müdahele ile tabi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456255 13 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: --0 dakika sonra eklendi-- Biraz müdahele ile tabi ? Nasıl bir müdahaleden bahsediyoruz acep Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456256 11 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hiç servise gitmemiş tüm bakımları özel serviste yapılmış (bosch car) 65 binde connect in garantiden şanzımanı değişti... --0 dakika sonra eklendi-- Biraz müdahele ile tabi ? benim şanzımnıda değiştirirler bu gidişe, sabah uğradım otosanın mühendisleri ile görüşüyoruz diyolar, benimde yepyeni bi şanzımanım olurmu ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456257 4 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: benim şanzımnıda değiştirirler bu gidişe, sabah uğradım otosanın mühendisleri ile görüşüyoruz diyolar, benimde yepyeni bi şanzımanım olurmu ki. Çok bahtsız adamsin adem kardeşim. Daha yeni aldın binemeden servise girdi vardır bir hayır inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456259 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Çok bahtsız adamsin adem kardeşim. Daha yeni aldın binemeden servise girdi vardır bir hayır inşallah. alıp sattığım 7. arabam ve ilk defa böyle bi sorunla karşılaştım bu yüzden şaşkın ve üzgünüm, sağ olsunlar mağdur olmadım araba verdiler ama yinede emanet araba, servis yardımcı oluyor ama elinden bişey gelmiyor yaptıkları durumu mühendislere bildirmek onlardan cevap beklemek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl Yazar comment_456270 Önceden başka bir soru sormuştum, biraz önce Ford merkezden telefonla aradılar. Fırsatı yakalamışken Afyon'daki servis durumunu da sorayım dedim. Arayan arkadaş yetkili servis dışına kesinlikle gidilemez demedi. Tavsiye etmiyoruz dedi. Eğer gittiğiniz özel servis de yaptığınız işlemler ve ürünler Ford standartlarına uygunsa ve belgelenebiliyorsa olur dedi. Buradaki eski resmi servis, aynı yerde ve aynı elemanlarla Bosh Car service olarak devam ediyor. Yine aynı şekilde orijinal yedek parça satışı da yapıyorlar. Yetkili servislerin pahalı olması forumda sürekli şikayet konusu edilmiş, bakımı büyük ihtimal buradaki özel servise yaptıracağım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın