Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ortalama Tüketim Sıfırlama Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2004 Focus C-Max 1.6 Trend aracım her marşa bastığımda sıfırlanıyor. Bu konu da fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Yanıtlama zamanı:

2004 Focus C-Max 1.6 Trend aracım her marşa bastığımda sıfırlanıyor. Bu konu da fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Akü olabilir mı?
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Voltaj değerleri gayet normal gözüküyor... Şarj ile ilgili de ölçümler de sıkıntı yok... Yine de bi yeni akü ile denemek lazım tabi aklımda olsun... Başka bir ihtimal var mı ki?

--1 dakika sonra eklendi--

Aracı alalı 3 ay oldu ve her defasında aynı... Sorun var... Çok soğuk günlerde de marş bastım, bı sıkıntı olsa çalışmazdı diye düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:

Araç stop ettiğinde elektrik komple gidiyor demekki. Tesisat ile ilgili sıkıntı olabilir. Bir elektrikci kontrol etmeli. Ya da gösterge arızalıdır. 

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Asil problem motor isigi niye yaniyor?

bence daha büyük bi probleminiz var gibi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Motor arıza lambası LPG den kaynaklı yanıyor... Akıllı sistem olmadığı için LPG de bir süre gittikten sonra tekrar yanıyor..

--1 dakika sonra eklendi--
Araç stop ettiğinde elektrik komple gidiyor demekki. Tesisat ile ilgili sıkıntı olabilir. Bir elektrikci kontrol etmeli. Ya da gösterge arızalıdır. 

Öyle olsaydı tahminimce katedilen son km bilgisi de sıfırlanırdı diye düşünüyorum. Çıkamadım işin içinden :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.