Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20178 yıl comment_453493 2004 Focus C-Max 1.6 Trend aracım her marşa bastığımda sıfırlanıyor. Bu konu da fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20178 yıl comment_453511 2004 Focus C-Max 1.6 Trend aracım her marşa bastığımda sıfırlanıyor. Bu konu da fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Akü olabilir mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20178 yıl comment_453512 4 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Akü olabilir mı? Olabilir gayet mantıklı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20178 yıl Yazar comment_453519 Voltaj değerleri gayet normal gözüküyor... Şarj ile ilgili de ölçümler de sıkıntı yok... Yine de bi yeni akü ile denemek lazım tabi aklımda olsun... Başka bir ihtimal var mı ki? --1 dakika sonra eklendi-- Aracı alalı 3 ay oldu ve her defasında aynı... Sorun var... Çok soğuk günlerde de marş bastım, bı sıkıntı olsa çalışmazdı diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20178 yıl comment_453525 Araç stop ettiğinde elektrik komple gidiyor demekki. Tesisat ile ilgili sıkıntı olabilir. Bir elektrikci kontrol etmeli. Ya da gösterge arızalıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20178 yıl comment_453552 3 saat önce, Servet Ö. yazdı: Asil problem motor isigi niye yaniyor? bence daha büyük bi probleminiz var gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 20188 yıl Yazar comment_454662 Motor arıza lambası LPG den kaynaklı yanıyor... Akıllı sistem olmadığı için LPG de bir süre gittikten sonra tekrar yanıyor.. --1 dakika sonra eklendi-- Araç stop ettiğinde elektrik komple gidiyor demekki. Tesisat ile ilgili sıkıntı olabilir. Bir elektrikci kontrol etmeli. Ya da gösterge arızalıdır. Öyle olsaydı tahminimce katedilen son km bilgisi de sıfırlanırdı diye düşünüyorum. Çıkamadım işin içinden Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın