Osman Çağıldak Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2017 Herkese iyi akşamlar bugün ufak bir kaza atlattık durum bu şekilde ne yapabiliriz arkadaşlar önerilerinizi alabilir miyim teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Hazır olmuş ST ye çevir derim :-) --0 dakika sonra eklendi-- Geçmiş olsun bu arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Vallahi aklımdan geçmedi değil hocam ☺️ Lakin şuan maddi durum elvermiyor ? allah razı olsun bu arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Koray Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 (düzenlendi) Geçmiş olsun alt plastik bakalit değişiyor bildiğim kadarıyla siyah lekeler pasta ile çıkar gibi duruyor tamponda çatlak varsa da mini onarımla halledilir. Aralık 16, 2017 Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Teşekkür ederim hocam siyahlıları temizledim ve internette dolaşırken tampon altı liplere denk geldim sahibindende o alt kısmı komple sarıyor acaba diyorum lip mi taksam direk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 İyi bir tamirci bu tampondaki bütün malzemeleri onarır diye düşünüyorum. Ha alttaki siyah parçaları satın almak, tamir ettirmekten daha uygun olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Tampon u tamir edenler var kasko yada sigortadan yaptırmayı düşünmüyorsan tamponu tamir ederler max (50 Tl.) alırlar alttaki parça da 20-30 tl. dir. boya gerekmez ise 100-120 arasında yapılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Hocam ben Urfa’da öğretmenim. Bi boyacı tanıdığım var sanayide sadece lipi sipariş ettim bakalım geldiğinde boyanıp takılır inşallah içime sinen bir görüntü oluşur --1 dakika sonra eklendi-- Teşekkür ederim kardeşim biraz araştırdım dediğin gibi söylüyorlar. Cumartesi halledeceğim inşallah güncel halini de paylaşıp yorumlarınızı alırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Tampon eki takılıp tamir edildi yorumlarınızı bekliyorum ☺️ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Madem yorum yapmamız istenmiş, bence kötü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Tamponu da boyatsaydınız ya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Ek oem değil sanırım foto. çekiş açısından bi tuhaf göründü. İçine sindiyse zevkle kullan, Allah beterinden saklasın tekrar geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Tamponun neresini boyatayım abi anlamadım --1 dakika sonra eklendi-- Teşekkür ederim Yakup abi ☺️ --2 dakika sonra eklendi-- Zafer abi içime sindi balla çocuklar baya bi uğraştılar . Teşekkür ederim allah razı olsun ☺️ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Öztunç Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 (düzenlendi) Şahsi fikrim alt ızgaraların arasını siyah folyo yap böylece 3 parça yerine tek parça durur. Hatta ızgaraları piano black boyatıp aralarındaki folyoda piano black olursa daha hoş durur. Aracın her hangi bir yerinde kırmızı detay yok ise ön panjurdaki kırmızı detay bence olmamış. Şahsi fikrim tabikide zevkler ve renkler tartışılmaz. Aralık 23, 2017 Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Sol farın altı soyulmuş gözüküyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Çağıldak Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Yok Zafer abi açıdan öyle görünmüş galiba --1 dakika sonra eklendi-- Ön panjurdaki kırmızı detayı söktüm abi dediğin kısımları da düşünmekteyim ilerleyen zamanlarda uygulamaya koyacağım inşallah ☺️ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Osman Çağıldak
Herkese iyi akşamlar bugün ufak bir kaza atlattık durum bu şekilde ne yapabiliriz arkadaşlar önerilerinizi alabilir miyim teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap