Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20178 yıl Yazar comment_453295 Yok Zafer abi açıdan öyle görünmüş galiba --1 dakika sonra eklendi-- Ön panjurdaki kırmızı detayı söktüm abi dediğin kısımları da düşünmekteyim ilerleyen zamanlarda uygulamaya koyacağım inşallah ☺️ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20178 yıl comment_453364 Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim .Dün gece ben de sol ön tamponu sürttüm.Bugün orayı onarmaya çalışırken sol ön farın altında boşta duran bir soket gördüm.Acaba neyin soketi bu?Araç forscan ile tarattığımda p0135 hata kodu veriyor.O2 ısıtıcı devresi, açık devre diye açıklaması var.Dizelde O2 sensörü yok galiba.Resimde görülen mavili parça da kızdırma bujisi rölesi.O da kırılıp düşmüş ön tampona.Acaba ondan mı çıktı ki?Ya da sis farı için mi ki?Aracın çalışmasında sesinde bir anormaillik yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 20178 yıl comment_454162 Kaputla tamponun birleştiği yerde 1-2 milimlik bir kademe farkı var. Tamponu yukarı doğru elimle esnettiğimde bu fark kapanıyor ama bırakınca tampon tekrar aşağı salıyor. Tamponu sökmeden bunun bir ayar yeri var mıdır? Çamurluklarda böyle bir ayar yeri var. Usta yaparken farkettim. Bir yeri sıkıyor çamurluk ileri doğru çıkıyor, gevşetiyor geri doğru esniyor. Araç 2015 focus 3,5 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın