Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 gökhan keser- sıla bazen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 (düzenlendi) Foruma yeni katılan hanımlarımıza ithafen 70'lerden bir esinti (Nakarat ne diyor: "sen olmasaydın yaşamamın anlamı kalmazdı") http://youtu.be/bHUH8cP7p90 Mayıs 3, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Klibi sonuna kadar izlemenizi salık veririm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 (düzenlendi) hep focusun reklam müziği olmasını istediğim bir müzik..ama ben koyamıyorumkiiiiii olsa dinlerdim şimdi.... Mayıs 3, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 bende paylaşamıyorum ama konakta cafede calıyordu eskilerden fransız bir şarkı...çok eskilerden gud pabıl diye ismini hatırlayamadım ya... Eskilerden az kalıyor, örümcek ağları ve naftalin kokuları arasından gelen, benim kısa pantolonla gezdiğim dönemden kalma bir şarkı... 60'larda pek bir modaydı bu genç, bak bunlar da belki tanıdık gelir: http://youtu.be/gqjr8_ZSriU Üstüste fazla geldi, bir nane limon içmeli.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Aslında şanson dünyasına dalmışken bir klasiğe de yer vermeden olmaz di mi...!? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 aslında sizden orson wellesin ben gençligin ne olduğunu iyi bilirim şarkısını koymanızı beklerdim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 aslında sizden orson wellesin ben gençligin ne olduğunu iyi bilirim şarkısını koymanızı beklerdim... Onun için fazla gencim, bakma forumda yazan yaşıma... Bu arada çıktığı günden beri neredeyse nefret etmişimdir o parçadan, repertuara girme şansı sıfır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 (düzenlendi) çok güzeldi doktorum hepsini dinledim şarkımı buldugunuz için ayrıca teşekkürler..unutulmayanlar albümü gibi olmuş...cok sagolun...buda benden size gelsin........ http://www.youtube.com/watch?v=7chbaB7sl7Y Mayıs 3, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Eskilerden gidince paylaşmak istediğim bir parça daha var: King Crimson'dan Epitaph. Beni erken gençliğimde varoluşu çözümleme çabasında sonsuz labirentlerin içinde kaybolmuşken çok etkilemiş bir parçadır, muhtemelen müzik literatüründe de yüzyılın klasikleri arasına girmiştir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 peki devam edelim ozaman...ya bu şarkı...nasılda dinlenirdi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fuTbB-d12A0 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap