Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20178 yıl comment_447787 Rolantide ve devir saati 1'i az geçinceye kadar "zırıltı" geliyor ve bu ses önceden rolantide yoktu çalışırken az gaza basınca devir saati 1.5'a yaklaşıncaya kadar devam ediyor sonra sesi kesiyor, sesi dikkatli dinleyince sanki şarj dinamosundan veya oradan geliyor birde aracı 171 bin km'de aldım şuan 224 bin km'de triger bakımını ben yaptırmadım benden öncede bakımı hakkında bilgim yok acaba trigerdende gelirmi ? ( bu ses aldığımdada vardı ama son zamanlarda artmaya başladı sanki ) Kasım 19, 20178 yıl Oğuzhan Aslan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20178 yıl comment_447791 Videosunu atar mısınız bende de 1800 civarinda bir zirilti geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20178 yıl Yazar comment_447806 IMG_5918.MOV --8 dakika sonra eklendi-- 51 dakika önce, Tuğrul Toprak yazdı: Videosunu atar mısınız bende de 1800 civarinda bir zirilti geliyor Abi bi video gönderdim, forumda yeniyim o yüzden pek bilmiyorum ama üstte yolladım galiba, bu arada videoyu çekerken sesin geldiği yeri buldum turbonun üzerinde "nikelaj saç" var hatta üzerindede dokunmayın işareti var o saca bastırınca sesi kesiyor o sacın vidası falan gevşemiştir veya altında bir problem vardır diye düşünüyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 20178 yıl comment_447807 Video 2 saniyelik görünüyor youtube üzerinden paylaşırsan daha kolay olur hem senin hem bizim için. Sesin havalar soğuyunca artma durumu oluyor. Soğuyan metal büzülüyor ve her nereyse iki metalin arasindaki boşluk artıyor ve titresim, ses artıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20178 yıl Yazar comment_447880 12 saat önce, Tuğrul Toprak yazdı: Video 2 saniyelik görünüyor youtube üzerinden paylaşırsan daha kolay olur hem senin hem bizim için. Sesin havalar soğuyunca artma durumu oluyor. Soğuyan metal büzülüyor ve her nereyse iki metalin arasindaki boşluk artıyor ve titresim, ses artıyor sendeki sesin yerini tahmin edebiliyormusun abi o devirde bi dinleyip tespit etmeye çalışsan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20178 yıl comment_447882 Ben egzozla ilgili olabileceğini düşünüyorum. Ama bi kontrol ettirecegim perşembe günü. Yazarım buraya Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20178 yıl comment_447978 Motor Yağ kapağının altında çatlak var resimde görülüyor ordan gelebilir ses Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448126 15 hours ago, Cihan kose said: Motor Yağ kapağının altında çatlak var resimde görülüyor ordan gelebilir ses Iyi gormun hocam. Egsoz manifoldu degil mi yahu o? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20178 yıl comment_448181 Evet bak o çatlağı fark etmemiştim. muhtemelen sesin kaynağı burasıdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20178 yıl Yazar comment_448811 Abi özel servise gittim incelediler , sesin şarj dinamosundan geldiğini söylediler. Şimdilik sesten bir problem olmaz dediler aynı şekilde duruyor bide yağ kapağının altına hiç dikkat etmedim ama sanırım o fotoğrafta öyle çıkmış çatlak vs olsa ordan yağ atar çunkü içeride çok yüksek basınç var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20178 yıl comment_448838 Aynen çatlak falan yok sonradan fark ettim gölge var orada çatlak gibi görünüyor. Ben de ustaya gittim sesi dinletmek için ama maalesef oraya gidince hiçbir şekilde ses gelmedi. Başka bir zaman yine götüreceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20178 yıl comment_448844 Eğer arabayı kavratırken de geliyorsa fincanlardandır Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20178 yıl Yazar comment_449120 25.11.2017 - 13:11 tarihinde, Furkan İlker Özmen yazdı: Eğer arabayı kavratırken de geliyorsa fincanlardandır Fincan ne oluyor tam olarak şarj dinamosunun bir parçasımı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20188 yıl Yazar Solution comment_464258 Sorunun asıl nedenini tespit ettik ve hallettik fakat buraya yazmayı unuttum kusura bakmayın... şarj dinamosundan dedikleri sesin, aracı kaldırıp altını inceleyince egzoz manifoldunun kartelin sağ tarafına bağlantısını sağlayan vidanın olmamasından (düşmesinden) kaynaklandığını tespit ettik. küçük bir vida ile işi hallettik, ses vs hiç bir sıkıntı yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın