Mehmet Ulupınar Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2017 Herkeze konyadan slmlar. Aracımı 02.02.2016 da Ankara tur otodan 2.el olarak aldım.. İlk yaptığım değişiklik. farları karartmak oldu. zaman ilerledikçe,aracı satıp bir üst modellere bakalım dedim.ama sonra bundan daha iyisinimi bulucam diyerekten,formlarda gördüğüm 2,5 lardan gaza gelerekten, ST yapmaya karar verdim. birazda böyle binelim dedim. formda konu açtım ve bana yardımcı olan @Öztunç Ünal'a teşekkürlerimi iletirim, ve kendiminde uğraşları ve araştırmalarımla ST ön tampomla başladım çalışmaya. spoylerimi de . apc plastikten buldum ama foto çekmeyi unutmuşum. yan marşpiyel ve difüzörü fiber kullandım . orjinal bulamadım kaportacı arkadaş,fiberleri yonttu,biçti çok güzel bir işçilikler montelendi ve boyandı. 18" bulmuş olduğum jantlarıda taktık. eğzoz uçları ile noktaladık şimdilik ve extralara devam edeceğim inş. havalar kötü gidince pek düzgün foto çekemedim. arayışta olduğum ışıklı vites topuzu ve st el freni kabzası var. Elinde olan veya yardımcı olabilecek varsa seviniirim. sırada elimde olan ve montajını beklettiğim ptc heater var. bundada tek sıkıntım. ptc deki data kaplosu fişi yok . bunu araçtakini kesip kılasik bağlayıp bantlasam olurmu . bir bilgi verirseniz sevinirim . ona göre işe koyulcam Hayırlısı ile gönlümüze göre ve kesemize uyğun bir şekilde topladık. allah herkezin gönlüne göre versin. inş. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 İyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ulupınar Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 28 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: İyi günlerde kullanın. sağolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Çok güzel olmuş, keyifli ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ulupınar Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 1 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Çok güzel olmuş, keyifli ve cezasız sürüşler dilerim. çok teşekkür ederim. yasak olan bir durum yok sadece görsel benim araçtakiler. malesef cumartesi günü cam filminide söktüm. kafamın ağrıyacağı bir durum yok . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öztunç Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 (düzenlendi) Çok güzel olmuş kesene bereket iyi günlerde sağlıcakla kullan Mehmet. Ptc heater güzel bir uygulama iyi düşünmüşsün özellikle soğuk iklimli yerlerde ayrı bir konfor. st vites topuzuna bakarım bulursam haber veririm. Bulamazsan eğer benim gibi yapabilirsin ben ledli orjinale yakın olan vites topuzundan almıştım. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-vites-topuzu-isikli-vw-fiat-ford-bmw-vs-377159993/detay Kasım 7, 2017 Öztunç Ünal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Keyifle binin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Devamını bekliyoruz maşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Maaşallah. ST EL Freni kabzası için iletişime geçin benimle yardımcı olurum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ulupınar Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 4 saat önce, Öztunç Ünal yazdı: Çok güzel olmuş kesene bereket iyi günlerde sağlıcakla kullan Mehmet. Ptc heater güzel bir uygulama iyi düşünmüşsün özellikle soğuk iklimli yerlerde ayrı bir konfor. st vites topuzuna bakarım bulursam haber veririm. Bulamazsan eğer benim gibi yapabilirsin ben ledli orjinale yakın olan vites topuzundan almıştım. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-vites-topuzu-isikli-vw-fiat-ford-bmw-vs-377159993/detay Çok teşekkür ediyorum öztunç abi . Yardımlarını bekliyorum. Orjinalini bulursam vites kolunu onu takmayı istiyorum. --0 dakika sonra eklendi-- 4 saat önce, Serdar yaman yazdı: Keyifle binin... Allah razı olsun --1 dakika sonra eklendi-- Bir saat önce, Celal Maraşlıoğlu yazdı: Devamını bekliyoruz maşallah İnşallah hocam teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Işıklı vites topuzu için, Herhangi bir yetkili servisten veya parçacıdan finish kodu ile sipariş verirseniz otosanın elinde mevcuttur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ulupınar Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 6 dakika önce, Göksel Yaman yazdı: Işıklı vites topuzu için, Herhangi bir yetkili servisten veya parçacıdan finish kodu ile sipariş verirseniz otosanın elinde mevcuttur.. Teşekkürler göksel bey . Sizin bilginiz vardır ptc Heater var bende bunu data kaplosunun fişi kopuk . Araçtakı fişi kesip kaploları uc uca tutturup bantlasam çalışırmı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Aradığınız ürünlerin tamamını Ford satıyor fiyatları burada mevcut, ayrıca belki daha ucuza alabilirsiniz @ER-OL Otomotiv'e de sormayı ihmal etmeyin. http://www.fordaksesuar.com/tasarım/iç-mekan-tasarımı?model=focus&year=2008 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Teşekkürler göksel bey . Sizin bilginiz vardır ptc Heater var bende bunu data kaplosunun fişi kopuk . Araçtakı fişi kesip kaploları uc uca tutturup bantlasam çalışırmı.O uygulamayı bende yaptım. Çok enerji çeken ve aynı zamanda ısınmadan dolayı tehlike yaratabilecek bir ürün. Ben olsaydı. Riske etmezdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 bcme giden ince kablolarda sıkıntı olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap