Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2016 Fiesta Aux Çıkışı İhtiyacı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar siteye yeni üye oldum, 6-7 ay önce ilk arabamı aldım yıllardır ford kullanıyoruz ancak bi talihsizlik benim başıma geldi aracımda aux çıkışı yok yıllardır araçlarına aux koyan ford benim araçta kaldırmış bu çıkışı, usb çıkışı deseniz müzik dinlemek adına bi işe yaramıyor iphonedan tıkladığım şarkıyı açamıyorum spotify dan şarkı zaten açamıyorum şarj etmekten başka bi işlevi yok. Aux taktırmak istiyorum ancak serviste çıkış aparatı 70Tl tesisatına 530tl dediler işçiliksiz, çok fazla geldi, nasıl bu sorunumu çözerim bilgisi olanlar bi yol önerirse çok sevinirim.

okumaya üşenen arkadaşlara da özet geçeyim aux çıkışı yaptırmak istiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Yurtdisinda yasayan kuzenim her aracin teyp unitesi arkasinda aux grisi bulunur.. bir yerden kablo sok tak isini gorur dedi.. ben teybi daha onceden sokmustum ama dikkat etmedim aux varmi yokmu diye..

Yanıtlama zamanı:

youtube da arama yaparsanız karaböcük kanalında kendi yapmış olduğumuz modülü fiestaya uygulamıştık modül sayesinde aux usb bluetoothtan müzik dinleyebilirsiniz bluetoothtan telefon görüşmelerinizi yapabilirsiniz ...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
22 saat önce, Resul özdemir yazdı:

Yurtdisinda yasayan kuzenim her aracin teyp unitesi arkasinda aux grisi bulunur.. bir yerden kablo sok tak isini gorur dedi.. ben teybi daha onceden sokmustum ama dikkat etmedim aux varmi yokmu diye..

Ben onu yetkili serviste yaptırayım dedim işte ama çok uçuk fiyat çektiler teybin çıkışlarının fotoğrafı var mı onları koyabilirsen ve ya bana ulaştırırsan çok iyi olur 

Yanıtlama zamanı:
Ben onu yetkili serviste yaptırayım dedim işte ama çok uçuk fiyat çektiler teybin çıkışlarının fotoğrafı var mı onları koyabilirsen ve ya bana ulaştırırsan çok iyi olur 

Fotograflamadim ne yazikki
Yanıtlama zamanı:

Çağdaş kardeşim bu konu üzerine yutupda bir arkadaş kendisi 5 dakika ićinde kendisi yapıyor. Bir bak istersen gerçi senin araç focusun hangi modeli ilmiyorum ama bir bak derim. Bir çıkış için bu kadar meblaa çok acımasız olmuş bence benim araç dada yok ama filaşh Bellek kullanıyorum pekte aramıyorum. Aslını sorar san

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
22.10.2017 - 16:15 tarihinde, Çağdaş G. yazdı:

Merhabalar siteye yeni üye oldum, 6-7 ay önce ilk arabamı aldım yıllardır ford kullanıyoruz ancak bi talihsizlik benim başıma geldi aracımda aux çıkışı yok yıllardır araçlarına aux koyan ford benim araçta kaldırmış bu çıkışı, usb çıkışı deseniz müzik dinlemek adına bi işe yaramıyor iphonedan tıkladığım şarkıyı açamıyorum spotify dan şarkı zaten açamıyorum şarj etmekten başka bi işlevi yok. Aux taktırmak istiyorum ancak serviste çıkış aparatı 70Tl tesisatına 530tl dediler işçiliksiz, çok fazla geldi, nasıl bu sorunumu çözerim bilgisi olanlar bi yol önerirse çok sevinirim.

okumaya üşenen arkadaşlara da özet geçeyim aux çıkışı yaptırmak istiyorum.

İletişime geçtiğiniz servis hangisiydi? Ben İstanbul'da bu konuyla ilgili 4-5 servisi aradım,  hepsi de navigasyon takalım istediğiniz şey yapılmıyor dedi. Ben aracın teybini değiştirip çin malı bir ürün takmak istemiyorum

• Yakup Ç. A., başlığı 2016 Fiesta Aux Çıkışı İhtiyacı olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Merhaba

2017 model Fiesta 1.4 Titanium X aracımda maalesef aux girişi kaldırılmış, sadece USB var. Bu sorunu çözebilen var mı? Serviste yaptırılabiliyor mu?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.