Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20178 yıl comment_443644 İyi akşamlar. Bugün, Focus 3 titanium aracımı teslim aldım. Otomatik şanzıman kullanmadığım için, bir iki sorum olacak. Araç Drive modunda beklerken, şanzımandan sanki yarım debriyajda gibi ses geliyor. N modunda ses kesiliyor. Bir de aracı ilk benzin almak için giderken, araçtan yanık gibi bir koku geldi. Benzini aldıktan sonra geçti. Servise gitmem gerekir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20178 yıl comment_443646 Hocam aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız İnşallah. D konumunda az da olsa gaz verdiği için öyle olabilir ama yanık kokusu normal değil gibi, aracınız garantide olması gerek bir servise gösterin derim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20178 yıl comment_443649 Araç sıfır ise koku normal. Ses de anormal değil gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20178 yıl Yazar comment_443651 38 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Araç sıfır ise koku normal. Ses de anormal değil gibi. Ses olayı, eski Fiesta 1.0 da PWS şanzımanda yoktu. Onun için garip geldi. Korkum, elektronik veya motorla ilgili bir problem olmasıydı. Ama, beni rahatlattınız. Bir sorun durumunda, normal olarak araç bir sensör yakar değil mi? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20178 yıl comment_443656 56 dakika önce, Ismet Erdine yazdı: Ses olayı, eski Fiesta 1.0 da PWS şanzımanda yoktu. Onun için garip geldi. Korkum, elektronik veya motorla ilgili bir problem olmasıydı. Ama, beni rahatlattınız. Bir sorun durumunda, normal olarak araç bir sensör yakar değil mi? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Arabanın anlayabileceği bir arıza ise uyarı çıkar mutlaka Bu tam otomatik, diğerinden farklı; bu yüzden diğerine göre değişik tepkiler vermesi doğal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20178 yıl comment_443659 Bir saat önce, Ismet Erdine yazdı: Ses olayı, eski Fiesta 1.0 da PWS şanzımanda yoktu. Onun için garip geldi. Korkum, elektronik veya motorla ilgili bir problem olmasıydı. Ama, beni rahatlattınız. Bir sorun durumunda, normal olarak araç bir sensör yakar değil mi? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. tam otomatikte her zaman yarım debriyaj gibidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20178 yıl comment_443661 Ses normal, D de beklerken boşa almıyor ve bekliyor. Koku da normal, sıcaklık kaynaklı galvanizli parçaların kokusu yada egsozun iç malzeme kokusudur. Zamanla geçecektir koku. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20178 yıl Yazar comment_443662 İlginizi esirgemediğiniz, verdiğiniz bilgiler için her bir yorumcuya çok çok teşekkür ederim. Sağolun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın