Umut Yıldız Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2017 Merhaba arkadaşlar, 2013 B-Max aracım var. ikinci el olarak aldım. Yedek lastik mevcut ama krikoyu bulamadım bir türlü. Kriko nerededir ya da benim araçtan satan şahıs almış mıdır? Birde ilk yardım seti yok. Orijinalini nereden temin edebiliriz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Yedek lastiğin içinde olması gerek alt tarafında 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Yedek lastiğin altında olması gerekiyor bknz Resim . Ilk yardım seti serviste bulunur 40-50 TL olması gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Yıldız Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 6 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Yedek lastiğin altında olması gerekiyor bknz Resim . Ilk yardım seti serviste bulunur 40-50 TL olması gerekiyor Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap