Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438200 Arkadaşlar merhaba araç birkaç sefer direksiyon uyarısı verdi ara ara Kontağı kapatıp açınca düzeliyor ama insanı tedirgin etmiyor değil servise göstereceğim de . İlk çalıştırma ilk 5 dakika içinde verdi hep uyarıyı. bugün uyarı verirken dikkatimi Çekti klima açıktı klimayı kapatıp açınca vuuuu diye hava akımı gibi bir ses geliyor çalıştırma esnasında demek istediğim acaba direksiyon ile klima aynı düzenek üzerinde de güç ona geçince direksiyona sorun oluyor. Genelde klimayı kapatıp sabah çalıştırdıktan bi süre sonra açarım. Bu sefer klima açık olunca acaba mı dedim. Pek anlamam da Yorum alabilir miyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438211 Aynı sorun benim aracımda başıma geldi. Direksiyon kutusu komple değişti. Geçen sene 5.550 ₺ idi. Ford güvence döneminde olduğu için yüzde 20 bana ait yüzde seksen Ford'a ait değişti. Garantisi varsa hiç vakit geçirmeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 20178 yıl comment_438215 Bülent bey aracınız kaç km de bu sorunu yaşattı size bilgi verebilirmisiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20178 yıl comment_438299 Benim direksiyonda da hareket etmeden önce bir nebze sertlik oluyor. korkutuyor beni. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20178 yıl Yazar comment_439041 Servis Sorun direksiyon kutusunda dedi Araca daha önce serviste kutu revizyonu yaptırılmış. Bence araçta sol çamurlukta boy var ondan dolayı Ret verdi sonra tamir yapılmış. Şimdi de daha önce işlem var diye Merkez değişimi kabul etmiyor bize kaçtı anlaşılan bu durum da. Servis 6 bin dedi. ?? Soracağım şu İstanbul da mümkünse Avrupa yakası düzgün direksiyon kutu tamircisi var mı bildiğiniz. Çıkma almaktan sa tamir ettireyim diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20178 yıl comment_441996 85.000 km de bu sorunu yaşadım. --0 dakika sonra eklendi-- 11.09.2017 - 23:01 tarihinde, Faruk Çelik yazdı: Bülent bey aracınız kaç km de bu sorunu yaşattı size bilgi verebilirmisiniz. Ekim 6, 20178 yıl Bülent Aydemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 20178 yıl comment_441997 direksiyon kutusu eps sistem. eğer garanti kapsamında değilse eps direksiyon kutusu tamiri yapan yerler var. 2 yıl garantili tamir yapıyorlar. 400-600 lira gibi bir ücret alıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442239 12.09.2017 - 11:47 tarihinde, Mehmet Akpunar yazdı: Benim direksiyonda da hareket etmeden önce bir nebze sertlik oluyor. korkutuyor beni. Aynı sorun benim direksiyondada var sıkıntı çıkarcak ya bakalım ne zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442257 Aynı sorun benim direksiyondada var sıkıntı çıkarcak ya bakalım ne zaman. Nazar değmesin diyelim son zamanlarda h8c sıkıntı yok [emoji1] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın