Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20179 yıl comment_437817 8 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Lastikler 25000km de 2 sini değişsem yetermi 4 ünüde değişeyimmi --4 dakika sonra eklendi-- Böyle bi patlama olur mu? Allah tan yavaşmış. --5 dakika sonra eklendi-- Bu conti çok kofti ☺ Bence teker bir yere iyi girmiş continin koftiliği değil gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 20179 yıl comment_437837 lastik öyle değil böyle yarılır abi avis den kiralık olunca yarması daha bi tatlı gelmiş arkadaşa tellerini çıkarana kadar kullanmış nasıl olsa kiralık, fotoyu sabah ofisin yakınında çektim bu yaz Bodrum da bu gibi vakalarla çok karşılaştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 20179 yıl comment_437843 Bir saat önce, Adem Kazıl yazdı: lastik öyle değil böyle yarılır abi avis den kiralık olunca yarması daha bi tatlı gelmiş arkadaşa tellerini çıkarana kadar kullanmış nasıl olsa kiralık, fotoyu sabah ofisin yakınında çektim bu yaz Bodrum da bu gibi vakalarla çok karşılaştım. Bu arkadaşta pek zalımmış Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın