Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl comment_437689 Merhaba, internetten balataları sipariş verdim bugün geldi ama balatanin ortasinda cizgi seklinde bir bosluk olmasi lazım diye hatırlıyorum, acaba bana eski focuslarin balatasimi gonderildi, resimleri telefondan ekledim ama gorunecekmi bilmiyorum, yardımcı olabilirmisiniz, Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl comment_437694 Balata üstünde uyumlu modeller yazıyor zaten. 2012 model için değil bunlar. Ha uyar mı bilmem. 2004-2008-2011 st rs yazan kısım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl comment_437695 Balata da boşluk yok bir önceki focusla aynı balata zaten. sanki dışı mavi logolu motorcraft balatalar bi tık daha kaliteliydi diye hatırlıyorum. Ama bu da iyidir sonuçta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl Solution comment_437696 Ortadaki boşluk her balatada olmuyor. İşlevsel bir önemi yok. Aşınma göstergesi olarak kullanılıyor. Motorcraftlarda yok diye hatırlıyorum. Parça numarası da doğru. Kaldı ki bir önceki seri ve C-Max aynı balataları kullanıyor. Ve evet Doğan'ın yazdığı gibi, kutu üstünde de belirtilmiş. Eylül 8, 20178 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl Yazar comment_437697 evet sanki çok önceden bir yede okumuştum, bu kırmızı olanlar ötme yapıyomuş galiba, iade edeceğim sanırım, Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl comment_437698 9 dakika önce, Kubilay Yıldırımbayazıt yazdı: bi tık daha Ah bu bir tıklar, kim neyle, neye göre ölçüyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl comment_437699 Ben de aynı parça numaralı balatayı dün alıp değiştirdim ve bir sıkıntı olmadı. Aracın üstünden çıkan balatalarda da ortasında çizgi yoktu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl Yazar comment_437700 4 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Ortadaki boşluk her balatada olmuyor. İşlevsel bir önemi yok. Aşınma göstergesi olarak kullanılıyor. Motorcraftlarda yok diye hatırlıyorum. Parça numarası da doğru. Kaldı ki bir önceki seri ve C-Max aynı balataları kullanıyor. Ve evet Doğan'ın yazdığı gibi, kutu üstünde de belirtilmiş. 2011 sonrası gibi algıladım, bu balatalar ötme yaparmı, iade etmelimiyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl comment_437706 Ah bu bir tıklar, kim neyle, neye göre ölçüyor?Sürtünme sesi ve cik cik ötmeye göre. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl comment_437709 Parça numaraları aynı, bir sorun olmaz. Ama biri makyaj tanıtılmadan önce üretilmiş sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl comment_437710 Benim dediğim balata bu idi. Parçacı arkadaşım diğerinden şikayet aldığını söylemişti kendisine güvenirim bu konularda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl Yazar comment_437712 aynen benimkiler eski gibi görünüyor, içime sinmedi iade edicem, cevaplar için herkese teşekkür ederim, Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl comment_437714 16 dakika önce, Selim.Dursun yazdı: 2011 sonrası gibi algıladım, bu balatalar ötme yaparmı, iade etmelimiyim Yeni taktığınız her balata disk yüzeyi ile uyum sağlayana kadar ötme yapabilir. Yeni alacağınızın yapmayacağının garantisi yoktur. Özellikle balataların temas ettiği alanın hemen dış yanında kalan pürüzlü aşınmamış ve paslı kalmış alan ses nedeni olabilir. Zamanla geçer. Bu kadar kaygılı olmak sağlığa zararlıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 20178 yıl comment_437738 Benim değiştirdiğim balata da ortasında çizgi vs. yoktu. Marka aynı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın