Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20178 yıl comment_437203 Aydın'dan Ankara'ya eşya taşınacak, memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz nakliyeci var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20178 yıl comment_437228 Ozan son zamanlarda memnun olduklarını söyleyenlerle ( sen yinrde araştır sorumluluk kalmasin bende)konuşmada bulundum ama ismi Doğanay mi Doğançay mı tam hatırlayamıyorum bu arada Doğan Kurban kesin deyil eminim [emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20178 yıl comment_437230 Valla ben değilim. Kamyon varsa getiririm ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20178 yıl Yazar comment_437231 Bir saat önce, Bekir B. yazdı: Ozan son zamanlarda memnun olduklarını söyleyenlerle ( sen yinrde araştır sorumluluk kalmasin bende)konuşmada bulundum ama ismi Doğanay mi Doğançay mı tam hatırlayamıyorum bu arada Doğan Kurban kesin deyil eminim teşekkürler abi yarın bi arayayım. normalde bizim bir tanıdığın arkadaşı yapacaktı ama bir fiyat verdi rastgele aradığım 7-8 yerin neredeyse 2 katı öyle olunca bir çakallık mı var nedir çözemedim. Doğançay Ankara, Doğanay Mersin firmasıymış Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20178 yıl comment_437252 armuttan teklif al --0 dakika sonra eklendi-- Doğançay uzun süredir var sanırsam bir de büyük firmaydı yanlış hatırlamıyorsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 20178 yıl Yazar comment_437253 9 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: armuttan teklif al yeterince teklif aldım zaten, (başka bir ortamdan) referansı olan yer arıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20178 yıl comment_437265 Valla ben değilim. Kamyon varsa getiririm ama. Kamyon gürkan abiyle bende var buyrun efenim[emoji12] [emoji12] Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20178 yıl comment_437269 yeterince teklif aldım zaten, (başka bir ortamdan) referansı olan yer arıyorum.Ozan daha 1 ay olmadı arkadaşın evi ankaradan aydına götürdü 2000 tlye istersen orayla görüştirim seni Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20178 yıl comment_437290 İstanbulda nakliyat işinin kralı bunlardır. http://www.goztepenakliyat.com/ Ama aydın ankara arası çalışırlar mı bilmem.Fiyatları da azıcık daha tuzlu ancak hizmetleri kalitelidir. Arayıp sormaktan zarar gelmez. Ben hiç ev taşımadım ama eşimin okulunu bunlar taşımıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20178 yıl comment_437294 Bu nakliyeciler genelde sevimsiz olurlar, görece iyileri vardır ama sayıları azdır. Çok çabuk çirkinleşebilirler, devamı var da belgesel gibi oldu ? @H. Cenk abi 2 kez okul taşıdım; velileri organize ederek belediyenin kamyonlarını kullanarak, yarım gün sürmedi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20178 yıl Yazar comment_437314 3 saat önce, Hakan H. yazdı: Kamyon gürkan abiyle bende var buyrun efenim Enee iki tane de biz de var o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20178 yıl comment_437315 Enee iki tane de biz de var o zaman [emoji3] [emoji12] [emoji6] [emoji12] [emoji6] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın