Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Araç Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar, benim ecoboost ile dün itibari ile vedalaştık.  Kendisi ile masraflı bir beraberliğimiz vardı.  Sorunları bitmek bilmedi ben kazandım o yedi :muha: ve hala yemeye devam ediyordu . Çesitli bir çok değişiklik yapmıştım üzerinde hepsi ile beraber satışını yaptık 

Özetle yine araç almak niyetindeyim.  1.5 tdci focusu Trend x'den Titanium donanımına kadar deneyimleme fırsatım oldu kaan abinin sayesinde  ve beni şanzıman motor ikilisi çok etkiledi   . Şuan 1.5 tdci focus titanium bakıyorum.  Bütçe 90k' ya kadar . Bu fiyat bandında 1.5 ecoboost mondeo da bulmak mümkün ancak cok yakmasi ve kullanıcı yorumları beni biraz mondeodan uzaklaştırdı.  

Volvonun 1.6 dizel powershift ikilisine de pek isinamadim . 

1.5 tdci focus ile devam etmek niyetindeyim ! Sizlerinde değerli görüş ve  önerilerinizi aldıktan sonra karar vermek istiyorum.  

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 8,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Berat Hasbek
    Berat Hasbek

Sizinki tam böyle olmuş Hocam.  

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Niye alınmasın, alınır. Ben aynı ayakkabıyı 5-6 çift giyiyorum.   Dizel otomatik fırsat bulursan al bi şey abi seneye mk4 style alırız. 

• Faiz oranından ziyade toplam geri ödemeye bakın ıvır zıvır masraflarla değişebiliyor. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ben focustan sonra yine focus bakmazdım değişiklik iyi gelir diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi fikrim bunu bir kenara bırakırsak 1.5 tdci ps kalkış 0-50 gibi diyeyim benide çok etkilemişti şimdiden Yeni alacağınız aracınız hayırlı olsun, başka bir alternatif aklıma gelirse paylaşırım kafa karıştırmak bedava :smiley2k::) 

Yanıtlama zamanı:

Ben derim ki kafana yatan hoşuna giden ve eşinizinde severek binebileceği bir araç almanız.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Yanıtlama zamanı:

Focus`tan ayrılalı birkaç ay oldu. Yine focus bakabilirim. Bakıyorum bakıyorum yine focus bakarken buluyorum kendimi.

Yanıtlama zamanı:

Wag grubunun araçlarına karşı antipatim var . Ford içind e kaybolup duruyorum. Ilanlardaki 1.5 dizel otomatik araçların hepsini hatim ettim 1 haftadır .

Yanıtlama zamanı:

İçi küçük demezseniz bmw 1 serisi bakılabilir yada bütçe 100 bin üstü olabilirse 3.16i olabilir.

Yanıtlama zamanı:
İçi küçük demezseniz bmw 1 serisi bakılabilir yada bütçe 100 bin üstü olabilirse 3.16i olabilir.

100 bin üstüne çıkamam çıksam bmw 3 40th edition ilk tercihim olurdu . 85 92 k civarı bütçem var. Bu bütçeye de en uygun araç 1.5 tdci focus titanium görünüyor
Yanıtlama zamanı:

@Mustafa Yilmaz satiyordu 1.5 otomatik titanium araci vardi bizim forumda satilik bolumunde. Araci begenirsen bisiler yapar belki :)

Yanıtlama zamanı:
[mention=16259]Mustafa Yilmaz[/mention] satiyordu 1.5 otomatik titanium araci vardi bizim forumda satilik bolumunde. Araci begenirsen bisiler yapar belki [emoji4]

Tekno ve Sunroof olaydı iyiydi. Sony de olsa fena olmazdı [emoji2]
Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

Tekno ve Sunroof olaydı iyiydi. Sony de olsa fena olmazdı emoji2.png

90 k onlarin hepsi bi arada zor gibi bea. 2015 uzeri temiz ve istedigin gibi bisey 100 k.

Yanıtlama zamanı:
Özer, acele etmeden stres yapmadan tercih yap kolay gelsin [emoji4]

Teşekkür ederim bekir abi işe araçla gidip gelmem nedeniyle servis imkanı olmaması problem yoksa acele etmek istemiyorum
90 k onlarin hepsi bi arada zor gibi bea. 2015 uzeri temiz ve istedigin gibi bisey 100 k.

92 k ya 2015 buldum 36000 'de tekno sunroof, adaptif bi xenon , sony navi geri görüş dahil metalik renk ancak aracın servis geçmişine baktığımda aracın sağ çamurluk ve amartsor , volan değişmişti beklemeye aldık o aracı şuan için
Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

Teşekkür ederim bekir abi işe araçla gidip gelmem nedeniyle servis imkanı olmaması problem yoksa acele etmek istemiyorum
92 k ya 2015 buldum 36000 'de tekno sunroof, adaptif bi xenon , sony navi geri görüş dahil metalik renk ancak aracın servis geçmişine baktığımda aracın sağ çamurluk ve amartsor , volan değişmişti beklemeye aldık o aracı şuan için

Bu tip seyler oldumu bulanabiliyor. Karar senin.. hayirlisi olsun.

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.