Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bilemediğim Kırılan Parça

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

IMG_1186.PNG

Resimde daire içerisinde görünen parça Şanzıman yağ çubuğuna erişmek isterken dibinden kırıldı.

Ne işe yarar, değiştirmek istesem parçanın adı nedir bilmiyorum.

Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum!

Yanıtlama zamanı:

resimi biraz daha uzaktan çekip yüklerseniz yardımcı olmaya çalışalım komple motor şeklinde çekebilip soketi işaretlerseniz...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
resimi biraz daha uzaktan çekip yüklerseniz yardımcı olmaya çalışalım komple motor şeklinde çekebilip soketi işaretlerseniz...

IMG_1187.PNG
Teşekkür ederim
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bağlı olduğu parçanın adı nedir Hocam
Hava filtresine giden büyük boru şeklindeki parçanın adı?

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 de şanzıman yağını kontrol edebilecek çubuk var mı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Focus 3 de şanzıman yağını kontrol edebilecek çubuk var mı

Aracım focus 2.5 yalnız şanzıman olan her araçta yağı kontrol edecek bir kontrol çubuğu vardır
Yanıtlama zamanı:

Aracınızı biliyorum ben kendiminkini bilmediğim için sordum

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Ercan Çetin yazdı:

yok. en azından ben yok diye biliyorum. manuellerde olmaz genelde, lifte alındıktan sonra bir civata gevşetilerek bakılır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:)
Valla hiç bilmiyorum ama kullanma kılavuzunda mutlaka belirtmişlerdir diye tahmin ediyorum:)
yok. en azından ben yok diye biliyorum. manuellerde olmaz genelde, lifte alındıktan sonra bir civata gevşetilerek bakılır.

O da ilginç...
Benim arabalarımda manuel de olsa Şanzıman yağını kontrol edebildiğim bi çubuk hep vardı [emoji106]
Yanıtlama zamanı:

O sensör maf sensörü.O parçanın takıldığı yerin ismide hava emiş borusu yada plastiği gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.Bu arada focus 2 benzinli ve focus 3 dizel araçlarımın ikisindede  şanzıman yağını ölçen  bir çubuk yok.Ozan Bey'inde dediği gibi şanzımanın yanında bir tapayı gevşeterek bakılıyor.Daha önceki fiat marka araçlarımdada durum böyleydi.

Mehmet Çallı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
O sensör maf sensörü.O parçanın takıldığı yerin ismide hava emiş borusu yada plastiği gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.Bu arada focus 2 benzinli ve focus 3 dizel araçlarımın ikisindede  şanzıman yağını ölçen  bir çubuk yok.Ozan Bey'inde dediği gibi şanzımanın yanında bir tapayı gevşeterek bakılıyor.Daha önceki fiat marka araçlarımdada durum böyleydi.

2009 Focus Otomatik Benzinli motor
Benim aracımda var :)
Yanıtlama zamanı:

O soket kırıldı ise aracın arıza lambası yakması gerekir diye düşünüyorum, rölentide düzensizlik, hızlanmada isteksizlik, ilk çalışmada zor alma gibi sıkıntılar görmeniz gerek şuanda.

Var mı bunlar?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
O soket kırıldı ise aracın arıza lambası yakması gerekir diye düşünüyorum, rölentide düzensizlik, hızlanmada isteksizlik, ilk çalışmada zor alma gibi sıkıntılar görmeniz gerek şuanda.
Var mı bunlar?

Aynen [emoji106]
Yapıştırıp taktım, düzeldi [emoji108]

Aynen [emoji106]
Yapıştırıp taktım, düzeldi [emoji108]
Arıza Lambası hiç yanmadı ama

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.