Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 20179 yıl comment_429936 Resimde daire içerisinde görünen parça Şanzıman yağ çubuğuna erişmek isterken dibinden kırıldı. Ne işe yarar, değiştirmek istesem parçanın adı nedir bilmiyorum. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20179 yıl comment_430021 resimi biraz daha uzaktan çekip yüklerseniz yardımcı olmaya çalışalım komple motor şeklinde çekebilip soketi işaretlerseniz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20179 yıl Yazar comment_430022 resimi biraz daha uzaktan çekip yüklerseniz yardımcı olmaya çalışalım komple motor şeklinde çekebilip soketi işaretlerseniz... Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20179 yıl Yazar comment_430025 Bağlı olduğu parçanın adı nedir HocamHava filtresine giden büyük boru şeklindeki parçanın adı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20179 yıl comment_430102 Focus 3 de şanzıman yağını kontrol edebilecek çubuk var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20179 yıl Yazar comment_430103 Focus 3 de şanzıman yağını kontrol edebilecek çubuk var mı Aracım focus 2.5 yalnız şanzıman olan her araçta yağı kontrol edecek bir kontrol çubuğu vardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20179 yıl comment_430104 Aracınızı biliyorum ben kendiminkini bilmediğim için sordum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 20179 yıl comment_430145 8 saat önce, Ercan Çetin yazdı: Aracınızı biliyorum ben kendiminkini bilmediğim için sordum yok. en azından ben yok diye biliyorum. manuellerde olmaz genelde, lifte alındıktan sonra bir civata gevşetilerek bakılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 20179 yıl Yazar comment_430149 Aracınızı biliyorum ben kendiminkini bilmediğim için sordum Valla hiç bilmiyorum ama kullanma kılavuzunda mutlaka belirtmişlerdir diye tahmin ediyorum:) yok. en azından ben yok diye biliyorum. manuellerde olmaz genelde, lifte alındıktan sonra bir civata gevşetilerek bakılır. O da ilginç...Benim arabalarımda manuel de olsa Şanzıman yağını kontrol edebildiğim bi çubuk hep vardı [emoji106] Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20179 yıl comment_430408 O sensör maf sensörü.O parçanın takıldığı yerin ismide hava emiş borusu yada plastiği gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.Bu arada focus 2 benzinli ve focus 3 dizel araçlarımın ikisindede şanzıman yağını ölçen bir çubuk yok.Ozan Bey'inde dediği gibi şanzımanın yanında bir tapayı gevşeterek bakılıyor.Daha önceki fiat marka araçlarımdada durum böyleydi. Temmuz 18, 20179 yıl Mehmet Çallı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20179 yıl Yazar comment_430458 O sensör maf sensörü.O parçanın takıldığı yerin ismide hava emiş borusu yada plastiği gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.Bu arada focus 2 benzinli ve focus 3 dizel araçlarımın ikisindede şanzıman yağını ölçen bir çubuk yok.Ozan Bey'inde dediği gibi şanzımanın yanında bir tapayı gevşeterek bakılıyor.Daha önceki fiat marka araçlarımdada durum böyleydi. 2009 Focus Otomatik Benzinli motorBenim aracımda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20179 yıl comment_430461 12 dakika önce, Ali Demir yazdı: 2009 Focus Otomatik Benzinli motor Benim aracımda var otomatikte olur zaten, manuelde yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20179 yıl comment_430529 O soket kırıldı ise aracın arıza lambası yakması gerekir diye düşünüyorum, rölentide düzensizlik, hızlanmada isteksizlik, ilk çalışmada zor alma gibi sıkıntılar görmeniz gerek şuanda. Var mı bunlar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20179 yıl Yazar comment_430543 O soket kırıldı ise aracın arıza lambası yakması gerekir diye düşünüyorum, rölentide düzensizlik, hızlanmada isteksizlik, ilk çalışmada zor alma gibi sıkıntılar görmeniz gerek şuanda. Var mı bunlar? Aynen [emoji106]Yapıştırıp taktım, düzeldi [emoji108] Aynen [emoji106]Yapıştırıp taktım, düzeldi [emoji108]Arıza Lambası hiç yanmadı ama Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın