Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20179 yıl comment_428769 Tasarım dünyasındaki standartları belirleyen ödüllerden biri olan red dot organizasyonunda 2017 en iyi araç tasarım ödülleri açıklandı. Buyrunuz. Spor araç sınıfında Ferrari j50 ve Mazda mx5 rf Binek araç sınıfında Kia Optima Sportswagon Suv sınıfında Audi q2 Motorsiklet sınıfında Yamaha XSR900 Best of Best oldular. Kia için sevindim. Ferrari yine çok güzel ama Q2 için aynı fikirde değilim. Q2 hariç diğer seçimler çok isabetli diye düşünüyorum. Yamaha'nın retro motoru insanı kendine aşık ediyor. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20179 yıl comment_428772 Bu konu o kadar zevk meselesi ki, her kafadan bir ses çıkar, hepsi de kendince haklıdır. MX-5'i hiç sevemedim, güzel bir oyuncak olsa da. Q2 kutu gibi, bence bu sınıfta Stelvio iyi bir aday olurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20179 yıl comment_428773 Bence haketmişler. Q2 tatlı bir araba. Tatlı bir Audi olur mu derseniz tartışılır tabii. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 20179 yıl Yazar comment_428774 8 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Q2 kutu gibi, bence bu sınıfta Stelvio iyi bir aday olurdu. İlk aklıma gelen aday Stelvio ve F-Pace oldu benim de. Malum olay tasarım ödülü ve Stelvio yakışırdı ödüle. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın