Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427334 Arkadaşlar bugün bi kaza yaptım. ara içi kamera var buraya koyayım bi . Kaskom var nasıl bi yol izzlemeliyim yardımcı olur musunuz --10 dakika sonra eklendi-- resim ekleyemedim ya video yu da faebook dan ekleyebildim umarım açlıyordur Haziran 28, 20179 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Eklediğiniz link gösterime kapalıdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20179 yıl comment_427349 YouTube'dan eklerseniz sıkıntı çıkmaz Geçmiş olsun bu arada... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20179 yıl comment_427419 Facebookta gördüm sanki kazayı Vw Caddy ile mi çarpıştınız ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20179 yıl comment_427510 23 hours ago, Mehmet Emre Altınkaynak said: Kaskom var nasıl bi yol izzlemeliyim yardımcı olur musunuz Video veya fotoğraf göremedik ama kaza tutunağını eksiksiz doldurup, karşı tarafın ehliyet, ruhsat ve sigorta poliçesinin fotokopisini alıyor ve en yakın ford yetkili servisine çekiyorsunuz. Ertesi gün servisi arayıp arabamın ne kadar işi var diyorsunuz, 1 hafta veya benzer sürelerde çıkar diyorlarsa kaskonuzu arayıp ikame araç istiyorsunuz. Bu kadar... Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437549 Benzer durum sayılır.. konuyu kullanıvereyim... Kuzen bi araca sürtmüş.. göçük yok boya kalkmış.. masraf ne olur diye bana soruyor? Ne olur sizce? Fotoyu ekliyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437550 2 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Benzer durum sayılır.. konuyu kullanıvereyim... Kuzen bi araca sürtmüş.. göçük yok boya kalkmış.. masraf ne olur diye bana soruyor? Ne olur sizce? Fotoyu ekliyorum... Hiç bişey yok orda, sadece kuşak boyanacak max 50 tl Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437551 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hiç bişey yok orda, sadece kuşak boyanacak max 50 tl Ben de bşey yok bunda dedim ama Araç sahibi komple tampon boyancak diyormuş.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437552 O çıta normalde boyasızdı ve sonradan boyadılar sanırım güzel gözüksün diye. Renk tuttuğu sürece tüm tamponu boyamak gerekmez tabii. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437553 Kaportacı aramaya çıkmışlar bu saatte.. yazlık mekan burhaniyede bide.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437557 26 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Kaportacı aramaya çıkmışlar bu saatte.. yazlık mekan burhaniyede bide.. Çingen' e denk gelmiş. Burhaniye sanayi tanıdık var bu arada, yarına bıraksınlar çözerim ben... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437558 19 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Çingen' e denk gelmiş. Burhaniye sanayi tanıdık var bu arada, yarına bıraksınlar çözerim ben... Tam yazıcaktım hocam yazmış Yazlık yer + komple boya + usta = fena kazık.. neyse gürkan hocamı dınleyın çözer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437559 18 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Çingen' e denk gelmiş. Burhaniye sanayi tanıdık var bu arada, yarına bıraksınlar çözerim ben... Eleman gençmiş.. araba emanetmiş muhabbeti yapmışlar.. 250-300 tutar demişler.. elemanın istediği kaportacıya gitmişler.. en fazla 100 tl demiş.. çocuklar biraz para koparmaya çalışmış.. kuzen rapor yazalım falan deyince neyse 100 tl ye anlaşmışlar.. saol Gürkan abi bu arada.. burhaniye sanayide tanıdık falan her yerde kolun var maşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20179 yıl comment_437561 16 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: saol Gürkan abi bu arada. Sende sağol, sevenimiz var şükür ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın