Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 20188 yıl comment_461530 56 dakika önce, Erkan C yazdı: Ben herhalde servise derdimi tam anlatamadım. Acaba kendileri mi gitti değişmesini istedi yoksa servisten mi çağırdılar? Nasıl bir süreç işlediği hakkında bilginiz var mı? --18 dakika sonra eklendi-- Etiste bir de şöyle bir ekran çıkıyor ama ne olduğunu anlamadım. Şirketin focusu 3 ay önce aldık aldıkdan sonra etisden sorgulama yaptık uyarı veriyordu aldığımız kişiyi aradık 40 binde bakımda servis değiştirdi dedi yinede Bodrum’da ki servisden de sorgulama yaptık değişmiş olduğunu söylediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20188 yıl comment_461561 Mayıs 2015 üretimi benimki, acil kampanya mesajı çıkmıyor. Bir sürü yazılım güncellemesi görünüyor ama.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20188 yıl comment_461566 23 dakika önce, H. Cenk yazdı: Mayıs 2015 üretimi benimki, acil kampanya mesajı çıkmıyor. Bir sürü yazılım güncellemesi görünüyor ama.. Şanzıman ile ilgili güncellemede vardır içinde, bir ara servise gidip yaptır veya bakımda yaptırırsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20188 yıl Yazar comment_462289 Arkadaşlar, Ben bu yazılım güncellemesini servise gidip yaptırdım. PCM, TCM, BCM dahil hepsini. Ben birşey yazacam öyle şey olur mu diyecekler çıkabilir şimdi, ama maalesef durum bu.. Kesinlikle yaptırmanızı önermiyorum. Ciddi şekilde performans düşüsü ve aynı oranda tüketim artışı oluyor. Psikoljik falanda değil. Yaptıracaklar birkez daha düşünsün yaptıranda bana hak verecektir. Mart 6, 20188 yıl Göksel Yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20188 yıl comment_462292 16 dakika önce, Göksel Yaman yazdı: Arkadaşlar, Ben bu yazılım güncellemesini servise gidip yaptırdım. PCM, TCM, BCM dahil hepsini. Ben birşey yazacam öyle şey olur mu diyecekler çıkabilir şimdi, ama maalesef durum bu.. Kesinlikle yaptırmanızı önermiyorum. Ciddi şekilde performans düşüsü ve aynı oranda tüketim artışı oluyor. Psikoljik falanda değil. Yaptıracaklar birkez daha düşünsün yaptıranda bana hak verecektir. Valla ben inanırım! VW'de bunun örnekleri mevcut, Ford için neden olmasın... Keşke biraz bekleseydin, forumlardan takip etseydin yaptıranların yorumunu. Geriye dönüşü olur mu acaba? Hiç sanmıyorum ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20188 yıl Yazar comment_462293 12 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Valla ben inanırım! VW'de bunun örnekleri mevcut, Ford için neden olmasın... Keşke biraz bekleseydin, forumlardan takip etseydin yaptıranların yorumunu. Geriye dönüşü olur mu acaba? Hiç sanmıyorum ama. Mert, Benimki biraz mecburiyetten oldu. Halihazırda S&S problemim vardı. PCM güncellemeside gerekiyordu. Yani alenen gidipte yaptırayım demedim. Örneğin Renault EDC şanzumanlarına TCM yazılımı geldi, eskiyi aratıyor yaptıranlarda çok sıkıntı yaşıyor. Böyle şeylere kolay kolay zıplamam ama mecburi oldu. Servis kendi imkanları ile geriye dönük yükleme yapamaz, Mühendislik boyutunda şikayet oluştururlursa ısrarcı olursa olma ihtimali var. Ne Volantmış Arkadaş!.. Mart 6, 20188 yıl Göksel Yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20188 yıl comment_462300 33 dakika önce, Göksel Yaman yazdı: Mert, Benimki biraz mecburiyetten oldu. Halihazırda S&S problemim vardı. PCM güncellemeside gerekiyordu. Yani alenen gidipte yaptırayım demedim. Örneğin Renault EDC şanzumanlarına TCM yazılımı geldi, eskiyi aratıyor yaptıranlarda çok sıkıntı yaşıyor. Böyle şeylere kolay kolay zıplamam ama mecburi oldu. Servis kendi imkanları ile geriye dönük yükleme yapamaz, Mühendislik boyutunda şikayet oluştururlursa ısrarcı olursa olma ihtimali var. Ne Volantmış Arkadaş!.. Geçmiş olsun diyorum... Etrafı gözlemlemeye devam o halde, bakalım başka yaptıranların yorumları nasıl olacak acaba. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın