Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201214 yıl comment_45749 2008de çıkan fiestanın bu aralar makyajlanması bekleniyor. Fakat ford makyajlı fiestayı çok iyi saklamış olmalı ki henü< bir casus fotosu bile çıkmadı. Fiesta STnin fotoları vardı ama fiesta makyajının fotoları çıkmamıştı. WCFın çektiği ağı kamuflajlı bu resimlerde arka tasarımda hemen hiç değişiklik olmadığı (muhtemelen honda jazz opel merivadaki gibi camın altında kalan parçada farklı renk yani siyah olabilir) görülüyor. Fakat ağı kamuflaja rağmen önde bariz değişiklikler olduğu görülüyor. ön far altında STdki gibi bir LED mevcut. Yeni ön tampon muhtemelen mondeo/fusion unki gibi aston-ish bir ön tampon olacak. En enteresan şey ise araba içinde unutulan (!) logbookta arabanın 1.0 ecoboost ancak 80 bg olduğu görülüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201214 yıl comment_45754 1.0T ecoboost 125 ps maalesef Fiesta ile sürülmeyecek.. (şimdilik açıklanan bu) Ford da çalışan abimiz de icinde biraz ve disardan tamponlar değişti diyordu. Hadi hayırlısı bekliyoruz edit: Fox motor varmış yavruda ehehe Fox Fox Foxxxxx Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201214 yıl comment_45773 Elektrikli focusun ön kısmının küçültülüp ledlenmesi + içine biraz daha şekil verilmesi = Makyajlı Fiesta.. Güzel kombinasyon.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201214 yıl comment_45778 Fiesta yüz olarak daha eskimediği gibi tasarım olarak da sırıtan bir yanı yok bence... Yani makyajlama için biraz erken sanki, tabii iyileştirme çalışmaları yapılabilir, o da daha çok işlevselliği yönelik olmalı. Daha sessiz iç mekan, daha medeni bir dizel motor gibi, 1.0 EB kesinlikle çok yakışır. Bunun dışında bence tasarımda en büyük eksiği çevre görüşünün çok iyi olmaması, özellikle arkaya doğru, hele ki daha çok bir şehir arabası olma iddiasında iken... Onu da düzeltmeye yönelik hiçbir çaba yok, bu formda olmasına da imkan yok zaten. Ayrıca yeni yüzü farlar nedeniyle Lancer'a benzemiş ve biraz daha köşeli duruş arkadaki yuvarlak hatlarla uyumsuz düşmüş. Tabii kılıf kalkınca altından ne çıkacak göreceğiz. Benim gibi hayal gücü az olanlara doğrudan kıyaslama için...: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201214 yıl comment_45780 Kadınsılıktan çıkıp erkeksiliğe mi dönüş var yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201214 yıl comment_45782 Farlarda azcık bir C-max gördüm sanki, bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya, ama Fiesta gerçekten makyajlanmasa bile en az 2-3 yıl daha götürürdü bu işi, ya da makyajlanacaksa bile bu denli büyük bir makyaj ters tepki verebilir, Opel astra da makyajlanmıştı ama, makyajlısı ile makyajsızı arasındaki farkı normal bir vatandaşın anlaması neredeyse imkansızdı, ancak otomobile düşkün insanlar anlayabiliyordu, bu da o gibi ufak dokunuşlarla kurtarırdı aslında. Tabi, bakıp göreceğiz, belki harkulade bir şey çıkacak ortaya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201214 yıl comment_45791 Ufak tefek dokunuşlar gibi gözüküyor,bana pek bişey değişcekmiş gibi gelmiyor.Bu arada 1.0 Ecoboost 125 ps de olsa fiestada şık durur.Focusa yakışcağını düşünmüyorum 1.0 Ecoboostun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201214 yıl comment_45855 Makyaj için erken diyecektim ama 2008 de çıkmış araç. Tarih bakımından makyaj zamanı gelmiş ama mevcut kasa o kadar güncel duruyorki daha çıkalı çok olmamış hissi veriyor insana Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl Yazar comment_45980 Brazilyada Car&Driver dergisine bakarsanız Yeni fiesta yüzünü göstermşişler, bilmiyorum fatoş mu bu. En ön soldaki araba fiesta değil 5 kapılı Ka.. İkinci sırada tek duran altında fiesta 2013 yazan fiesta Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_45992 Fatoş olmayabilir gayet düzgün ve olası gözüküyor çünkü...Mini C-max Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46004 Şunlar da var mesela: Ocak 31, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46006 Şu da var mesela Bu abd'deki Fiesta zaten abi..Şuan satışta olan bu yani Burada Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46008 Bunların mı kafası karışık benim mi anlamadım, ne bu böyle her memlekete göre farklı makyaj... Pardon! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201214 yıl comment_46009 Bunların mı kafası karışık benim mi anlamadım, ne bu böyle her memlekete göre farklı makyaj... Pardon! En baştan beri Abd de satış bu şekilde abi..Makyajlısı değil yani Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın