Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mondeo Start -Stop Devreye Girmiyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar 2016 Model 1.6 TDCi özelliklere sahip 800 km de ki araçta start stop devreye girmiyor. Ekranda simge gözüküyor (yeşil yanmıyor) fakat sistem devreye girmiyor. İlk 1000 km bakımı için aracı Erzincan Er-Mot servisine götürdüğümde sorunu ilettim.Test sürüşüne de çıktık bir türlü s&s devreye girmedi. Elektrik ustası bir kaç kere düğmelere falan bastı ama olmadı. En son kutup başını söküp yeniden taktığımızda sistem devreye girdi fakat bir kaç gün sonra yine devreye girmez oldu. Konu hakkında bilgisi olan var mı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Akunuzu olcturun.

Ölçüm yaptılar sorun yok dediler fakat Malatya servis ile yaptığım görüşmede aküyü şarj ettirin dediler bakalım şuan için beklemedeyiz.

Yanıtlama zamanı:

Araçta arıza kodu varsa bunu sildirip deneyin .

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
29 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ayrıca burada birçok izlenim ve problemler paylaşılmış :) 

Geçmiş konulara baktım benim yaşadığım problemi yaşayanlar olmuş fakat mondeo da bu sıkıntı yı yaşayanlar var mı  diye konu açtım. 

--2 dakika sonra eklendi--
22 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

Araçta arıza kodu varsa bunu sildirip deneyin .

serviste bilgisayara bağlamaya gerek duymadılar artık bir daha ki sefere 

Yanıtlama zamanı:
23 saat önce, Muhammed Kavlak yazdı:

Geçmiş konulara baktım benim yaşadığım problemi yaşayanlar olmuş fakat mondeo da bu sıkıntı yı yaşayanlar var mı  diye konu açtım. 

Farkındayım :)

Aracınız en az 1 yıl yatmış bu sebeple önce akü daha sonra farklı şeylere bakılabilir ama bu ünitede sistem zaten mükemmel çalışmıyor. Akü kontrolü sonrası üstüne düşmezdim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bakalım servisteki arkadaşlar getirin bir şarj edelim dediler duruma göre değerlendirme yaparım artık.

Yanıtlama zamanı:

o sistemin devreye girebilmesi için birçok şartın oluşması lazım en başta akü şarj durumu sonrasında hava şartları (sıcaklık) , klimanın açık olması gibi etkenler diye hatırlıyorum kitapçıktan araştırırsanız daha iyi anlarsınız.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 saat önce, Fatih S. yazdı:

o sistemin devreye girebilmesi için birçok şartın oluşması lazım en başta akü şarj durumu sonrasında hava şartları (sıcaklık) , klimanın açık olması gibi etkenler diye hatırlıyorum kitapçıktan araştırırsanız daha iyi anlarsınız.

şartların hepsi tutuyordu servis ustası da anlam veremedi akü ölçümü falan da yapıldı ama cumartesi günü tekrardan gideceğim servise bakalım sonuç ne olacak

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.