Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20179 yıl comment_419337 Merhabalar. İyi forumlar. 2013 model focus um var. Aracın ön cam catladi. Cami değiştireceğim. Degistirmisken resitansli cam taktırmak istiyorum. Normalde araçta sadece arka camda resitans var. Bu mümkün müdür? Forumdaki tecrübeli abilerimden fikir bekliyorum. Saygılarımla Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20179 yıl comment_419338 Aracınızda ön cam tesisatı yok taksanızda çalışmaz. Ön cam ısıtma opsiyon olarak gelir . Sonradan takılacak bir donanim degildir . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20179 yıl comment_419346 Tesisat çekilirse çalışır aslında. BCM yönetiyor sistemi. Düğme grubu değişecek, tesisat çekilecek. ELM ile aktif edilecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl Yazar comment_419388 arka cam rezistansları ile aynı sisteme bağlansa, yani ben arka resitansı çalıştırdığımda her ikisi birden çalışsa diye aklımdan geçiyor. ama işin teknik kısmını bilmiyorum. servise gittiğimde soracağım ama servis böyle birşey oluyorsa bile buna yanaşmaz gibime geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419392 Ön cam çok yüksek akımda çalışıyor (40 ya da 50 amper gibi bir değeri vardı). Arka ile ortak olmaz diye düşünüyorum o nedenle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419484 Olayın teknik kısmını bilmem ama düz mantığıma göre olmaz. Arka rezistans kalın, ön rezistans ince. Arka rezistansı çalıştırdığımda ön rezistansa göre çok uzun süre çalışıyor. Ön rezistans bu süreye dayanmaz gibi geliyor bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419501 Özlemişim bir şemasını çizeyim dedim ama epey karmaşıkmış. Çok kolay görünmüyor bu iş.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419508 Özlemişim bir şemasını çizeyim dedim [emoji4] ama epey karmaşıkmış. Çok kolay görünmüyor bu iş.. Murat hocam tebrikler daha iyisi ve açıklayıcısı olamazdı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 20179 yıl comment_419522 2 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Özlemişim bir şemasını çizeyim dedim ama epey karmaşıkmış. Çok kolay görünmüyor bu iş.. aksine kolay geldi bana. motor sigorta kutusundan cama tesisat. bide düğme ve tesisatı. başka bişey var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl Yazar comment_419598 Hala servise gitmedim. Yoğunluktan vaktim olmuyor. Bu bilgiler ışığında servise de danışacağım. Sonucu buraya yazarım. Olmazsa da orjinali ile değiştirip devam edeceğim birde kasko olayı var. Cami kasko karşılıyor ama çok fazla fark isterlerse de yaptirmayabilirim. Teşekkür ederim ilginize Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20179 yıl comment_419606 13 saat önce, Ozan Kar yazdı: aksine kolay geldi bana. motor sigorta kutusundan cama tesisat. bide düğme ve tesisatı. başka bişey var mı? Yok aslında. Sadece tesisat benim umduğumdan daha fazla alanı dolaşıyor. BCM, EJB ve Akü arasında bir şeytan üçgeni var, ilave röleler var Araçta yoksa bununla servis uğraşmaz diye düşündüm. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın