Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20179 yıl comment_415972 O kadar çok ödül dağıtıldı ki, bunu yazıp yazmadığımızı hatırlamıyorum. Sonuçta altı farklı kategoride dünyada yılın otomobilini 75 kişilik juri ve uluslararası otomobil gazetecilerinden oluşan bir ekip gizli oylama ile belirledi be bu New York Otomobil Fuarında açıklandı. En iyi otomobilin yanı sıra, yılın lüks otomobili, yılın en iyi performans otomobili, yılın şehir otomobili, yılın en iyi tasarımına sahip otomobili ve yılın en çevreci otomobili seçildi ve ilan edildi. Kazananlar: En iyi otomobil: JAGUAR F-PACE En iyi lüks otomobil: MERCEDES-BENZ E-SINIFI En iyi performans otomobili: PORSCHE BOXSTER CAYMAN En iyi tasarım: JAGUAR F-PACE En iyi çevreci otomobil: TOYOTA PRIUS PRIME En iyi şehir otomobili: BMW i3 (94Ah) http://www.wcoty.com/web/ Nisan 15, 20179 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 20179 yıl comment_416087 Renault Megane'yi niye seçmemişler şaşırdım şimdi doğrusu hadi onu seçmediniz peugeot 3008 'i seçseydiniz bari .Yazık oldu şimdi bu otomobillere Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 20179 yıl comment_416088 Onlar okyanus ötesinde satılmıyor. Yani tercihler arasında yok. Ben olsam F-pace'e en yüksek oyu vermezdim sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416197 Başka bir dünyanın araçları gerçek anlamda fikir yürütecek kadar bilgim yok bu araçlar ve rakipleri üzerine. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın