Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44879 Bence fırsat falan değilmiş. Kaçan birşey olduğunu da düşünmüyorum. İstediği kadar donanım olarak zengin olsun, bundan 7-8 sene öncesinin teknolojisi ile üretilmiş ve dahası artık üretilmeyen bir araçtan bahsediyoruz. Focus 3 ün tipini beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz o başka konu ama bundan her anlamda çok daha iyi bir araba.. Ben buna 45 vereceğime 50 verip yeni kasa style plus falan almayı tercih ederdim şahsen. Mesela şunu.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yeni-kasa-hatasiz-2011-25-09-cikisli-seker-kirmizi-park-asistan-71487130/detay Bu 51 ediyorsa demekki HB ve normal bir renk 49 civarında satılacak demektir. Sedan istenmiyorsa 48-49 a yeni kasa kovalanabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44883 Bence fırsat falan değilmiş. Kaçan birşey olduğunu da düşünmüyorum. İstediği kadar donanım olarak zengin olsun, bundan 7-8 sene öncesinin teknolojisi ile üretilmiş ve dahası artık üretilmeyen bir araçtan bahsediyoruz. Focus 3 ün tipini beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz o başka konu ama bundan her anlamda çok daha iyi bir araba.. Ben buna 45 vereceğime 50 verip yeni kasa style plus falan almayı tercih ederdim şahsen. Mesela şunu.. http://www.sahibinde...-71487130/detay Bu 51 ediyorsa demekki HB ve normal bir renk 49 civarında satılacak demektir. Sedan istenmiyorsa 48-49 a yeni kasa kovalanabilir. Abi bende aynısı var. penpe değil ama siyah.sıfır km aldım..2011 model 45.500 tl ye ben de olsam yeni kasa alırdım .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201214 yıl comment_44884 kedilerin özel bir anini yakalamak gibidir kendi hayatimizdaki olaganüstü anlari ve olaganüstü kisileri yakalamak. bazilarinin gelecekte sandiklari "birgün" gecmiste kalmistir oysa; hani su karsidan karsiya gecerken, trafik isiklarinda rastladiginiz, omuzunuzun üzerinden söyle bir baktiginiz sonra da bosverip "nasil olsa ileride birgün tekrar karsima cikar." dediginizdir. oysa tam da o gün, bu zalim sehri terk etmistir o, bos yere bu sokaklarda aranirsiniz... murathan mungan Allah Allah Murathan Mungan da mı arabasız kalmış...!? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın