Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413587 arkadaşlar merhaba; 2015 lpgli focusuma k&n filtre taksam performansda gelişim olurmu? ayrıca yakıt sarfiyatında artış yada azalış oluşurmu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413590 Turbo beslemeli aracın olsa durma al derdim. Ama atmosferik olunca hele hele lpg olunca yorum yok diyebiliyorum sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413594 bizim 125 ATmosferiklere filtre vs ile uğraşılacağına satılıp daha performanslı bi modele yönelinebilir. bide işin ekonomik boyutu var o kadar para ver bide temizlemekle uğraş. hiç mi etkisi olmaz; elbet bi artısı olur çünkü daha rahat hava alabilecek motor ve daha iyi yakabilecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413596 Bu ne yaman çelişki böyle... Hocam LPG takıyorsun sonra diyorsun ki KN performans filtre takayım. Eh olmuyor yani böyle olunca da... Beklentileri iyi ayarlamak lazım, hiç bulaşmayın derim ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413606 25 dakika önce, Olcay Sert yazdı: bide işin ekonomik boyutu var o kadar para ver bide temizlemekle uğraş. Yılda bir kez temizliyorum. Kit almıştım ve sanırım 3 kere temizledim. Hiç zor değil yahu temizliği. 25 dakika önce, Olcay Sert yazdı: hiç mi etkisi olmaz; elbet bi artısı olur çünkü daha rahat hava alabilecek motor ve daha iyi yakabilecek. Valla bilmiyorum ama ben temizlerken orj filtre takmıştım. Arabamdan soğudum yemin ederim. Arabanın çekişi değişti nazlana nazlana gitmeye başladı.Çekişe etkisi cidden var.Yakıt konusunda çok bir artışı olmadı. Şuan 6.9lt benzin yakıyor görünüyor. Maksimum 7.4lt gördüm ş.içi . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413612 55 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Yılda bir kez temizliyorum. Kit almıştım ve sanırım 3 kere temizledim. Hiç zor değil yahu temizliği. Valla bilmiyorum ama ben temizlerken orj filtre takmıştım. Arabamdan soğudum yemin ederim. Arabanın çekişi değişti nazlana nazlana gitmeye başladı.Çekişe etkisi cidden var.Yakıt konusunda çok bir artışı olmadı. Şuan 6.9lt benzin yakıyor görünüyor. Maksimum 7.4lt gördüm ş.içi . al beni diyor k&n sonra diyorum beygirlere kalk gidelim, biz ATmosferiğiz arap beygiri değil diyor oturuyorum bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413618 Ben de kafa yormuştum ama hiç girişmeye cesaretim olmadı, eğer yaparsanız daha sonra bilgilendirirseniz sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20179 yıl comment_413620 Bu k&n yüzünden benim aracın turbo yağ basmaya başladı katalatiğe . Çıkarıp normal filtre taktım şuan problem olmadan kullanıyorum. Uzun vadede turbo, westgate, map,maf sensör problemi yaşamak muhtemel. Kullanıp problemsiz süren var. Benim gibi problem yaşayan kişi sayısıda azımsanacak kadar az değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20179 yıl comment_413725 17 saat önce, Özer Aksu yazdı: Benim gibi problem yaşayan kişi sayısıda azımsanacak kadar az değil. Filtreyi fazla yağlamamak gerek. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın