Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus ii Cruise Control (hız Sabitleyici)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Nası yani rampa aşağı,ayarladığınız hızda inmiyor mu ciddi misiniz..?

Benzini keser, cc fren yapmaz, fiziken hızlanması gerekiyorsa hızlanır..Bunu düşün ;) sonra ciddi olunduğunu anlarsın güzelim.

• Yanıt 74
  • Görüntüleme 84,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Sadık Taşyürek
    Guest Sadık Taşyürek

bence F2,5 lardaki en büyük eksiklik CC tuşlarında aydınlatma olmaması.tuşların üzerinde ki tırtık ile tuşlara zamanla el alışkanlığı gelişse de görsellik ve işlevsellik adına led ışıklı olması çok d

• İbrahim Maden
    İbrahim Maden

Cruise kontrolun en sevdiğim yanı,yüksek vitesde gaza basınca yemiyor ama cruise de sanki pc oyunu gibi hızlanıyor mübarek

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Evet. Hatta gaza basmak yerine direksiyondan gaz verirsen resmen arkandan biri iktiriyor gibi oluyor

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Nası yani rampa aşağı,ayarladığınız hızda inmiyor mu ciddi misiniz..?

ctdci yiz :)

fakat yokuş çıkarken de hız değişmez, ancak yakıt tüketimi çok artar. eğer amaç yakıt tasarrufu ise rampa çıkarken hızınızı 100 km'nin altına düşürün.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

yokuş aşağı inerken araç normal seyrinde hızlanmaya başlıyor

Yanıtlama zamanı:

en güzeli ve ekonomik olanı yokuş aşağı inerken, yol ve hava şartları müsaitse ve tehlike teşkil etmiyorsa CC yi Resetlemek ve uygun viteste aracı kontrollü bir şekilde kendi ivmelenmesine bırakmak.

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kiralık focus trendle  ankaraya gitmiştik ve full CC kullndık diyebilirim yollar da düzdü ortalama tüketim 4.2 tutturmuştuk her araba kiraladığında yakıttan dolayımıdır CCden dolayımıdır focus tercih ediyoruz :/

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Paylaşım için teşekkürler ;)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Paylaşım için teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aracımı alalı 2 hafta kadar oluyor. Hız sabitleme sisteminde aldıktan sonra bir problem yaşadım bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. 

Aracın hız sabitleyicisi bazen devreye giriyor bazen devreye girmiyor. İzmir Atasanayide özel servise gösterdim. Aracı bilgisayara bağladılar, herhangi bir hata kodu

göremediler. Usta büyük ihtimal direksiyondaki tuşlarda bir sıkıntı var dedi. Çözüm olarak farklı bir zamanda bir arkadaşının aynı marka model aracı var onun direksiyonu bi söküp senin araca takalım bu şekilde sorun çözülürse ona göre arızaya odaklaşırız dedi. Bu yöntem uzun bir zaman alacağı için cazip gelmedi. Şu an için Ford yetkili servise aracımı göstermeye düşünüyorum. Bu konuda tavsiyesi olabilecek arkadaşlar var mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Ahmet Karakış,Gayet makul teklif gelmiş çünkü tutukluk mevcut. 

Ben sanırım önce yetkili servis'e giderdim sonra da yetkili servis'e giderdim. Ama siz daha basit yol buldunuz bence deneyin.

Yanıtlama zamanı:

Bencede güzel bir teklif böylelikle arızanın tespiti daha kolay olacaktır. Aracım garanti dışı olmuş olsa hiç düşünmez kabul ederdim.

Yanıtlama zamanı:

Yarın için Ford yetkili servisten randevu aldım. Randevu aşamasında sorunu bildirdim. Araç bize geldiğinde hız sabitleyici çalışmıyor olması gerekir. Yoksa sorunu bulmamız çok zor türünden ifadeler kullandılar... İnşeallah yarın teknik servisteki muayeneye kadar hız sabitleyici çalışmaz :) Yoksa işimiz zor :(

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bugün yetkili servise gittim. Neyse ki herşey yolunda gitti. Sorun Debriyaj müşüründeymiş.

Müşür değiştirilince problem giderildi.

Debriyaj müşürü...

post-5641-0-31198200-1386855965.jpg

Yanıtlama zamanı:

Sorunun çözülmesine sevindim geçmiş olsun.

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhabalar,

konuyla ilgili bi sorum olacak,

focus 2.5 deki hız sabitleyicisinde yukarıda bahsedildigi gibi kullanıyorum.

ancak bundan önce renault megane 2 full aracımv ardı.O aracta hız sabitleyicisini actıgımda bilgi ekranının oldugu yerde sabitleyecegim hız km cinsinde yazıyordu.Focus 2.5 lerde hızı kac km ye sabitledigimizi gösteren bilgi ekranında bi bölüm varmı?

cevaplar için şimdiden tşk.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.