Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Jant Duzeltmek Tadilat Etmek

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

16" focus orjinal jantim cukura dusunce lastigi yardi ve jantin ic taraftaki cember kisminda yamulma meydana geldi. Bunun tamiri yapilirmi. Hangi tip jantlar duzeltilir hangileri kirilir. Tavsiyeniz nedir.

IMG_20170223_153430028.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hasar çok ağır değilse, metalde çatlama yoksa soğuk pres ile hidrolik düzeltme yapılır. Jantı söküp bakmak lazım. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

2 gun once yazlik lastigi taktirirken ustaya duzeltelim dedim. Ben yapamam kirilir falan dedi. Bende taktir ettim[emoji41] adam yeteneginin farkindaydi. Oyle cok agir bir hasari yok. Hatta gozle cok hafif egri gibi geliyordu. Onemsememistim. Ama balans makinasinda donerken gorunce rahatsiz oldum. Benim jantlar alasim mi celik mi. Hangisinin tadilati daha kolay bu konulari vir bilenden danismak isterim.?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Resul özdemir yazdı:

Benim jantlar alasim mi celik mi. Hangisinin tadilati daha kolay bu konulari vir bilenden danismak isterim.?

Çelik ya da saç jant döve döve düzeltilir, göreceli esnektir.

Sizinki gibi hafif metal alaşım jantlar (genelde alüminyum, magnezyum, Çin replikalarda bir de bakır) gevrektir, baınçla kolay kırılır.

Tekerlek balans tuttu ise gözle görmenin önemi yoktur.

Balans makinesinde her lastik biraz dansözdür. 

Yanıtlama zamanı:

Jantlarınız çelik değil, Alüminyum Alaşım jantlardır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Balans yapildi. Sorun yok. Devam oyleyse[emoji2]

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Peki bu janti garanti kapsaminda yaptirabilirmiyim. Degisimi olurmu. Yada kasko deldirmeden ucreti karsilarmi. Kaskom alianz full paket

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Resul özdemir yazdı:

Peki bu janti garanti kapsaminda yaptirabilirmiyim. Degisimi olurmu. Yada kasko deldirmeden ucreti karsilarmi. Kaskom alianz full paket

Garanti değiştirmez tabii ki. Kasko için poliçeni okuyarak veya ilgili acentenle konuşarak doğru cevabı almanı öneririm.

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Alaşım jantlar düzeltilebiliyor diye biliyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.