Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mesaj Yakup Ç. A. tarafından eklenmiştir

Burada talepte bulunduk sonuçları kontrol edebilirsiniz.

Direksiyon Simidi Soyulması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Ramazan D. yazdı:

Degistirmediler. Ret cevabını aldık. Gerekçe olarak aracın altına aldığı darbe (ne darbesi külliyen sallamislar) sonucu falan filan. Direksiyon soyulmuş araç darbe aldığı için. :blink: Servis müdürüne tekrar usteledim. Yarın birdaha işemri açılacak. 

Yanlış anlamadıysam direksiyon içerde arabanın alti dişarda ne alaka :D ah otosan ah 

• Yanıt 211
  • Görüntüleme 48,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• çağlar akça
    çağlar akça

merhaba arkadaşlar tüketici hakem heyeti direksiyonun değişmesi yönünde karar aldı. Yeni direksiyonumu geçen hafta takdırdırdım. 

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bu tür çözüm yerine müşteri memnuniyeti nezninde indirim/tekrar değişim talep edin (mail ile veya sosyal medya özel mesajları)  Tüketici hakem heyeti çözüm olmayabilir bu tür parçalar için.

• Ömer Şen
    Ömer Şen

Benimde aracım 2015 47bim km de direksiyonun üst kısmında soyulmalar var. Ben aracın 2. Sahibiyim önceli sahibinde yüzük varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama acaba bunu güneş zarar vermiş yüzük takmıyorum

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, okan ali yazdı:

Yanlış anlamadıysam direksiyon içerde arabanın alti dişarda ne alaka :D ah otosan ah 

Birazdan fotoğrafını çekip koyarım. Tam kopmalık.

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Benim 1.5 yaşındaki aracı hiçbir bahane ileri sürmeden reddettiler. Size gene bir bahane bulmuşlar enazından. 

Ama ne bahane abi. Arabayla alakası olmayan biri yazmış kanımca. 

Yanıtlama zamanı:

Benim araç şuan serviste tavan döşemesi gunesliklerin kullanımına bağlı sürtme, aşınma deformasyonlardan dolayı değişim onayı geldi . Direksiyon için bu durumu devre dışı bırakmışlar anlaşılan. Bu iş aslında tamamen servisle olan diyaloğunuza bağlı.  

20170830_140215-min.thumb.jpg.d4b27efcbef5d49899da9061a08ef41f.jpg20170830_140234-min.thumb.jpg.69afede208a003abf0ada454fc7ab99c.jpg20170830_140234-min.thumb.jpg.69afede208a003abf0ada454fc7ab99c.jpg20170830_140226-min.thumb.jpg.d966ab0e206d338678eb5d0199bde415.jpg20170830_140205-min.thumb.jpg.bdeea2c35bc1259898ffd1199e7b17d0.jpg

Misafir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Diyalogla garantinin ne alakası var. O servisin iş bilememezliği. En doğrusu ford un ..fsizliği. Daha fazla km.deki aracın direksiyonu garantiden değişiyor. Yani kör tuttuğunu öpermiş misali. Hiç kimsenin değişmeseler zoruma gitmeyecek. Bu konuya nerden girdim yahu. Aklıma gelince sinir oluyorum. 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar ben de servise başvurdum. garanti kitapçığındaki maddeyi öne sürdüler. Garanti kitapçığında direksiyon garanti kapsamına girmiyor yazıyor.  bu şekil red cevabı alan var mı ? tüketici haklarına başvurup kazananlar sonucu paylaşabilir mi? Emsal teşkil etmesi için ben de başvurmak istiyorum. 

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Ersin Ekici yazdı:

arkadaşlar ben de servise başvurdum. garanti kitapçığındaki maddeyi öne sürdüler. Garanti kitapçığında direksiyon garanti kapsamına girmiyor yazıyor.  bu şekil red cevabı alan var mı ? tüketici haklarına başvurup kazananlar sonucu paylaşabilir mi? Emsal teşkil etmesi için ben de başvurmak istiyorum. 

Konuyu okuyabildiniz mi? 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Konuyu okuyabildiniz mi? 

nasıl yani?

Yanıtlama zamanı:

Bende baştan sona okuyorum acaba dedim arkadaş neyi gözden kaçırdı? Tamamen hatır gönül ve servisin gayretiyle keyfi olarak değiştiriyorlar. İyi günlerine denk gelirsen değiştirirler. Arabayı değiştirene kadar direksiyonun soyulmasını ve fordun adam seçmesini önemsemiyeceğim ama yeni araç alacağım zaman bana fordun bana yapmış olduğu bu haksızlığı hiç unutmayacağım. 

Yanıtlama zamanı:

Direksiyon simidi üzerine deri diktirilebiliyor, tavsiye ederim 2011 focus sahibiyim 91 bin de hiçbir sıkıntı yok.

Yanıtlama zamanı:

Benim aracta 2015 focus 53 binde basvurdum ertesi gun red edildi .madem kullanici hatasi neden bundan sonraki uretimlerde kalite degisti?2016 ve sonrasinda soyulma yok hatta 2015 oncesinde de hemen soyulma yok demekki bu seri sorunlu biri bu sekilde mahkemeyi kazanmisti arayip buluyum onu tuketici haklari mahkemesinde emsal göstereyim sonuc cikarsa buraya yazarim

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
05.12.2017 - 15:34 tarihinde, Süleyman Şener yazdı:

Yeni direksiyonu dün sabah taktırdım. Eski direksiyona nazaran arasında dağlar kadar fark var. Görsel ektedir. 

IMG_20171204_122110.jpg

Hocam merhabalar. Emsal karar elinize ulaştıysa bana gönderebilir misiniz? Servisteki arkadaşım emsal karar örneği olursa değişim yaptırırız diye söyledi. Araç plakası ve emsal karar örneği lazım ama diye söyledi. Özelden mail adresimi yazıyorum iletebilirseniz çok sevinirim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.