Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 20179 yıl comment_406484 Biraz fazla olmuş ama aralıklı jant'a yakışmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406581 10 saat önce, Yiğit Ortak yazdı: Disklerdeki fren yapinca gidiyor Oyle tabi de, temiz is yapin yahu. Daha yakisikli olsun. Isi kalkani falanda boyanmamaliydi sanki. Neyse keyif senin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406584 disk lerde ki boya fren yapınca çıkacaktır ancak disk korumadaki boya asla çıkmaz. yerinde olsam onu tekrardan siyaha boyardım. Böyle olunca kaliperin boyasının güzelliği de ortaya çıkmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406587 Kışlıklardan yazlığa geçerken ben de boyatacağım. Lastikçi aralıkta yapalım dediydi de ben Martı bekleyelim dedim. Kırmızı arabaya kırmızı kaliper nasıl olacak emin de değilim ya neyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406593 Şimdi, H. Cenk yazdı: Kışlıklardan yazlığa geçerken ben de boyatacağım. Lastikçi aralıkta yapalım dediydi de ben Martı bekleyelim dedim. Kırmızı arabaya kırmızı kaliper nasıl olacak emin de değilim ya neyse şöyle olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406598 Kışlıklardan yazlığa geçerken ben de boyatacağım. Lastikçi aralıkta yapalım dediydi de ben Martı bekleyelim dedim. Kırmızı arabaya kırmızı kaliper nasıl olacak emin de değilim ya neyse [emoji4] Buyrun hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406604 @Serdar yaman ön fren diskleri banamı büyük geldi yoksa gerçekte öyleler mi? bu arada nasıl kıydın sen bu arabaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406607 Şimdi, Olcay Sert yazdı: @Serdar yaman ön fren diskleri banamı büyük geldi yoksa gerçekte öyleler mi? bu arada nasıl kıydın sen bu arabaya EB lerdeki on diskler diger f3 on disklerinden buyuk, mondeoyla ayni ebatta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406609 Bunun gibi sprey boya ile boyanan kaliperler bir süre sonra atıyor ve parlaklığı gidiyor. İmkanlarınız var ise, kaliperleri söküp 2 parçasını ayırıp, fırın boya yaptırmanızı tavsiye ederim. Eşimin aracındaki kaliperler; Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406615 Şimdi, Servet Ö. yazdı: B lerdeki on diskler diger f3 on disklerinden buyuk havan batsın emi Modifikasyonların da sıra ne zaman bu frenlere gelecek bakalım... Şimdi, Tuncay A. yazdı: fırın boya yaptırmanızı tavsiye ederim bende aynı şekilde yaptırdım... Parlaklığının da daha iyi olduğunu düşünüyorum böyle yapıldığında. Şubat 22, 20179 yıl Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20179 yıl comment_406616 [mention=1562]Serdar yaman[/mention] ön fren diskleri banamı büyük geldi yoksa gerçekte öyleler mi? bu arada nasıl kıydın sen bu arabaya Şimdi o konulara girmeyelim [emoji23][emoji23] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın