Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406245 Vuuu ne güzel bir konu açılmış ? Petlas yok mu yauvv ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406250 Geçmişte kısa süreli LPG li araç kullandım ama bütün bu maddelere tek tek yazarak cevap veremem, öyle bir vaktim yok. Ben sık araba değiştiren biri olduğum için ekstra bir masrafım olmadı hiç sadece gaz ayarı ve diyafram değişimi gibi ufak masrafım oldu. Aldığım arabada vardı zaten lpg. Benim için avantajlı durumlar oldu hep... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406251 Valla yapmış olduk bi kere artık. Yazdığınız maddelerin neredeyse tamamını lpg hanesine olumlu bir puan olarak düşünerek uzatmadan yazayım dediydim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406252 Alakasız yorumları raporladım, umarım bir moderatör dikkate alıp kaldırır. Şayet konunun dışında öznel ve eksikler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406258 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Alakasız yorumları raporladım, umarım bir moderatör dikkate alıp kaldırır. Şayet konunun dışında öznel ve eksikler. Benim yorumuma alakasız demezsin umarım zira yaşadıklarımı yazdım. Ben öyle 100 bin km hiç bir arabamı kullanmadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406259 5 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Benim yorumuma alakasız demezsin umarım zira yaşadıklarımı yazdım. Ben öyle 100 bin km hiç bir arabamı kullanmadım. Hesaplama ile alakasız diyor abi, yorumun kendisine değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406262 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Hesaplama ile alakasız diyor abi, yorumun kendisine değil O kısmına eyvallah ama dediğim gibi hesaplayacak bir pozisyonda olmadı. Ama esas konuya bakarsak bende lpg li araç tercih etmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406264 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: O kısmına eyvallah ama dediğim gibi hesaplayacak bir pozisyonda olmadı. Ama esas konuya bakarsak bende lpg li araç tercih etmiyorum. Bence de ama taktırana da niye takıyorsun demem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406265 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bence de ama taktırana da niye takıyorsun demem. E yani tercih meselesi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406266 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: O kısmına eyvallah ama dediğim gibi hesaplayacak bir pozisyonda olmadı. Ama esas konuya bakarsak bende lpg li araç tercih etmiyorum. Şu şekilde hesap yapmadan yazacaksanız yazmayın bir işe yaramaz diye eklemiştim halbuki. Olay büyük çerçeveyi insanların ne kadar ve nasıl gördüğünü öğrenmek, eksik veya yanlış bilinenleri varsa ortaya çıkarmak. Yoksa bende hiç işim olmaz der geçerim. Ama insanlar şu sıra pek bir bilinçsiz görüyorlar. Belki bir farkındalık yaratırız, hesap kısmı zaten detay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406269 Şimdi, Servet Ö. yazdı: büyük çerçeveyi insanların ne kadar ve nas Evet bende onu diyorum, 2008 ve 2010 Mondeo 1.6 arabalarıma bile benzinli bindim hep. Hiç lpg taktırmayı düşünmedim ama hep mahalle baskısı vardı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406270 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Evet bende onu diyorum, 2008 ve 2010 Mondeo 1.6 arabalarıma bile benzinli bindim hep. Hiç lpg taktırmayı düşünmedim ama hep mahalle baskısı vardı ? Mahalle baskısı derken? Şaka yapıyorsun dimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406271 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Mahalle baskısı derken? Şaka yapıyorsun dimi Baskılar biizi yıldıramazzz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406272 Bak mesela Osman abinin yazdıkları epey tezat geldi bana. Hiç ekstra masrafı olmadığını düşünüyor. Umarım kalbi gibi bu konuda bahtıda tertemiz olur. Şubat 20, 20179 yıl Servet Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20179 yıl comment_406302 Kuzu bende olduğu surece benzin ile besliyeceğim.Güzel bir soru vardı.Bedava lpg sistemi verseler kullanirmiyim. Ciddi düşündüm. Çoluğun cocugum biniyor o riski almam. Risk alana da saygı duyarim. Ben f/p adamıyım ama bazen f/k daha önemli. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın