Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Talihsiz Kaza Ve Sonrası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracın tampon sokuldu . Aracın tampon iç kısımda hiçbir ezik, deformasyon yok . Durum gayet iyi . Söylediklerimiz harici bir masraf çıkmaması çok sevindirici:sofeer:

Resimler için savaş ustaya teşekkürler.  Sesimizi duyuyordur belki:)
20170214_141131.jpg20170214_141055.jpg20170214_141029.jpg20170214_141001.jpg20170213_170939.jpg20170213_170925.jpg

• Yanıt 68
  • Görüntüleme 9,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Çallı
    Mehmet Çallı

Öncelikle geçmiş olsun.Böyle ufak şeyler için can sıkmaya değmez.Benzer bir kazada arabayı ilk aldığım hafta benim başıma geldi.Focus'un arka tamponu darbe emme işini çok iyi başarıyor.Kırmızı ışıkta

• Yahu hepsine tamam belki sivilde nefes almak da yasaktır eyvallah da askerlik ızaması bambaşka birşey.. Askerliğini yakarım devirleri biteli baya oluyor.. Bu vatandaş disiplin cezası alabilir ama aske

• Benim öğrendiğim tutanağı tutacaksın. Arkadaş ödemek istiyorsa gelecek parayı eline sayacak o zaman tutanağı yırtacaksın. Bu tramer kaydını boya takıntısı gibi galerici esnafı çıkardı. Sonra satarken

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu kadar az bir hasar için çıkan fatura çok yüksek görünüyor... Neleri değiştiriyorlar acaba, işlem bittikten sonra bir döküm yapabilir misin? Çok klasik bir kaza bu (özellikle istanbul için) aklımızın bir köşesinde olsun...

Yanıtlama zamanı:
Bu kadar az bir hasar için çıkan fatura çok yüksek görünüyor... Neleri değiştiriyorlar acaba, işlem bittikten sonra bir döküm yapabilir misin? Çok klasik bir kaza bu (özellikle istanbul için) aklımızın bir köşesinde olsun...

Tampon iç braketi 80+KDV
Tampon alt etek 270+KDV
Sol reflekyor 70 TL +KDV
Tampon bağlantı ayakları 100 TL dedik ortalama
Auto king tampon kırık ve trim onarimi 200 TL
Tampon boya 200
İşçilik 200
Taslak olarak bu rakamları konuştuk eksik fazla bitince belli olacak faturalandirilinca bilgi veririm .
Yanıtlama zamanı:

Selamun Aleyküm arkadaşlar bir tampon kazası da biz geçirdik kardeşimle birlikte ışık da beklerken yan tarafa park etmiş olan araç aniden anarya  çıkıp sağ köşeden vurup biz araç dan inene kadar kaçıp gitti. plakasını aldık ve kaza yerinde güvenlik kamerası olan cafe var ama kazanın olduğu yöne çevrili değil sadece park halinde dururken ve kişiler binerken çekim yapmış.  cafe sahibi görüntüleri verebilirim diyor ve ne gerekiyorsa yardımcı olurum dedi şahitlik konusunda. polis geldi plakadan araç bilgisine ulaşarak rentacar aracı olduğunu söyledi şimdi sorularım şu .

1: cafe sahibinin dediğine göre adamlar cafe den çıkmışlar  bunlara  plaka ve görüntülerden dava açabilir miyiz ? ve tampon masrafını tahsil edebilir miyiz ?

2:Rentacar sahibine kazanın görüntülerini versek  kasko veya trafik sigortasından aracı yaptırabilir miyiz ? yada ondan parayı alma imkanımız var mı ? hasar kaydı oluşmasın araç da özel de yaptırmak için .

sizlerin ve fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var Nasıl bir yol izlememiz lazım şimdiden Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, mustafa ilteke yazdı:

1: cafe sahibinin dediğine göre adamlar cafe den çıkmışlar  bunlara  plaka ve görüntülerden dava açabilir miyiz ? ve tampon masrafını tahsil edebilir miyiz ?

2:Rentacar sahibine kazanın görüntülerini versek  kasko veya trafik sigortasından aracı yaptırabilir miyiz ? yada ondan parayı alma imkanımız var mı ? hasar kaydı oluşmasın araç da özel de yaptırmak için .

-Tabii ki dava açabilirsiniz. Sizin haklı olduğunuz tespit edilirse tabii ki tahsil edeceksiniz/ veya kaskonuz edecek. (Onarım zamanına göre)

-Rent a car'a görüntü vererek iş yapma konusu gayri resmi olarak olursa olur ki olacağını hiç sanmam çünkü bu adamlar da kiracıdan tahsil etmesi için kazayı onlara ibraz etmeli.Bu saatten sonra hasar kaydını dert etmek anlamsız verin mahkemeye olsun bitsin.

Ama elinizdeki görüntülerde kaza anı yok. Neyin nasıl yaşandığını kim bilecek, belki gören şahitle olabilir o konuda tecrübem yok. 

Yanıtlama zamanı:
16 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

-Tabii ki dava açabilirsiniz. Sizin haklı olduğunuz tespit edilirse tabii ki tahsil edeceksiniz/ veya kaskonuz edecek. (Onarım zamanına göre)

-Rent a car'a görüntü vererek iş yapma konusu gayri resmi olarak olursa olur ki olacağını hiç sanmam çünkü bu adamlar da kiracıdan tahsil etmesi için kazayı onlara ibraz etmeli.Bu saatten sonra hasar kaydını dert etmek anlamsız verin mahkemeye olsun bitsin.

Ama elinizdeki görüntülerde kaza anı yok. Neyin nasıl yaşandığını kim bilecek, belki gören şahitle olabilir o konuda tecrübem yok. 

Teşekkürler Yakup bey ilginizden dolayı

Yanıtlama zamanı:

Cumartesi aracı aldım.  Boya ve işçilik genel anlamda çok güzel olmuş.  Tampon alt plastik uzatma otosanda olmadığı için başka bayiden temin edilmiş @Kaan Yagizer abi bizzat ilgilendi  teşekkür ediyorum yardımları için . Fatura detayı aşağıda 1200 demiştik o şekilde teslim aldım.  

20170219_221503.jpg

20170219_221332.jpg

Yanıtlama zamanı:
2/19/2017 - 23:22 tarihinde, Özer Aksu yazdı:

Geçmiş olsun. Umarım tekrarı, benzeri, iyisi, kötüsü tekrar yaşanmaz.

Hava ve yol şartları yazlık lastikle gezmene müsade ediyor mu yahu? Yanlış görmüyorum değil mi?

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun. Umarım tekrarı, benzeri, iyisi, kötüsü tekrar yaşanmaz.
Hava ve yol şartları yazlık lastikle gezmene müsade ediyor mu yahu? Yanlış görmüyorum değil mi?

Bulunduğum yere kar yılda 2 gün yağıyor. O günlerde de araba ile çıkmıyorum . O yüzden kışlıkları dahi sattım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.