Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404422 Merhaba arkadaşlar , Dün iş çıkışı akşam 18:00'dan sonra trafik ışıklarında durmak üzere iken talihsiz bir kaza yaşadım aracın arkasına durur halde tipo model bir araç çarptı. Bknz resim Bana çarpan şahıs asker, yanında oturan babası sarhoş, aracın kasko sigorta hak getire !(yok) yalvardı yakardı tutanak tutmayalım, askerim yanarım, herşeyi karşılarım vs.. ile acıyarak tutanak tutturmadan oradan ayrıldık. Ertesi gün sözleşip serviste buluştuk aracın şuan için tampon hasarı parçalar değişmeden 1300 ₺ gibi değişirse 2200 ₺ gibi bir masrafı çıktı. Sizlere danışmak istediğim; Karşı tarafın trafik sigortası ile yapıldığında bu hasar tramere yansır mı? Kendi kaskom ile yapılabilir mi hasar kaydı görünür mü? 1300 ₺ kabul edip @Kaan Yagizer abinin tükkanda onarım/degişim yoluna mı gitsem! hasar kaydı görünmeden (servis kaydında görünmesi problem değil) Bugün bana çarpan kişi kasko, trafik sigortası yapayım aracı masrafları oradan ödenir yaptırırsın dedi. ben tramere vs yansır diye kabul etmedim 1300 ₺ nakit ver bu iş kapatalım diye bir teklifte bulundum sonrasında kabul etti 2 gün sonra parayı getirecek ve aracı şahsuvaroğluna bırakacağım. doğru olanı mı yaptım bilemiyorum sizlerin de fikilerini almak istedim. Kırık ve ezik olan parçalar resimdeki gibi ; Fiyatlar ; Tampon Astarlı Boyasız 640 17906 numaralı parça Tampon alt uzatma 225 17810 numaralı parça Tampon iç braketi 80 17B861 numaralı parça klips vs 100 Boya işçiliği 200 Montaj 100 Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404423 Öncelikle geçmiş olsun abi, bence doğru olanı yapmışsın diğer seçeneklerde her türlü tramere yansır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404424 Doğrusunu eğrisini bilmem de riskli olanı yapmışsın. Adam neyse ki gelmiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404425 Şimdi, Alperen G. yazdı: Doğrusunu eğrisini bilmem de riskli olanı yapmışsın. Adam neyse ki gelmiş... Adam asker kimligini aldım eve gelirken her halukarda suçlu ve cezalı duruma düşecek askerliği uzayacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404428 Gecmis olsun bencede risk ama dogru olani yapmissiniz yanliz sizin aracta fazla birsey yok gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404429 Şimdi, BulentGulsahin yazdı: Gecmis olsun bencede risk ama dogru olani yapmissiniz yanliz sizin aracta fazla birsey yok gibi tampon iç braketi kirik tamponda ezikler ve bazı yerlerde kırık klips yerleri var onun dışında birşey görünmüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404430 geçmiş olsun..birşey yok arabada meraklanacak.. hal olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404432 Önce geçmiş olsun.Sana çarpan asker kimliğimi kaybettim diye yenisini alabilir hatırlatma yapayım.Keşke tutanak tutsaydınız diyecem ama karşı tarafın sigortası yok diyosun inşallah parayı getirir rahatlarsın. Peki Şahsuvaroğlu bu işe kayıt açmayacak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404434 bu arada bizim tamponlar bayağı sağlammış vuran araca bakınca Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404435 Adam asker kimligini aldım eve gelirken her halukarda suçlu ve cezalı duruma düşecek askerliği uzayacak. Askerliği neden uzuyor ki? İzinde değil miymiş? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404436 Şimdi, Osman Türkol yazdı: Önce geçmiş olsun.Sana çarpan asker kimliğimi kaybettim diye yenisini alabilir hatırlatma yapayım.Keşke tutanak tutsaydınız diyecem ama karşı tarafın sigortası yok diyosun inşallah parayı getirir rahatlarsın. Peki Şahsuvaroğlu bu işe kayıt açmayacak mı? Açacak tabiki iş emri servis kayıtlarında görünecek . Görünmesi taraftarıyım alacak kişi orjinal parçalarla değiştiğini bilsin herşey şeffaf olsun. plastik parça zaten arabanın değerinden birşey kaybetmeyecek --1 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Osman Türkol yazdı: bu arada bizim tamponlar bayağı sağlammış vuran araca bakınca Ben zaten kaza sonrası arabadan inince diğer arabanın halini görünce şok oldum tampon içindeki çelik bariyer kurtardı yoksa arka koltuğa kadar girecekti eleman Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın