Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403383 arkadaşlar 2005 focus comfort araca sahibim.cok ufak bir rötuş boya yaptırcam.aracın tam olarak renk kısmı nerde yazıyor.motor kaputu kaldırın falan diyorlar bilemedim.birde rötuş boya yapılınca araba satarken sorun olurmu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403387 Şoför kapısının iç tarafına baktınız mı. Lastik basınçlarının yazdığı etiketin üzerinde olması lazım. En azından bizimkinden öyle diye hatırlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403393 Süleyman + 1 C-Max in harflerden oluşuyor ve kapıda... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403394 Renk kodunun hiçbir manası yok. O sizin sıfır renk kodunuz, aracınızdaki renk şimdiye çoktan renk değiştirdi. Boyanın, boyacıda kodu tespit edilmeli ve boya yapılmalıdır. Sorun olur mu kısmını, satacağınız kişiye sormanız iyi olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403396 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Renk kodunun hiçbir manası yok. O sizin sıfır renk kodunuz, aracınızdaki renk şimdiye çoktan renk değiştirdi. Boyanın, boyacıda kodu tespit edilmeli ve boya yapılmalıdır. Sorun olur mu kısmını, satacağınız kişiye sormanız iyi olur Bunu yapabilen boyaci var mi hakikaten? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl Solution comment_403397 4 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Bunu yapabilen boyaci var mi hakikaten? Var var, en son İzmir'de yapan vardı. İlk soruya cevap ise şöyle; Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl comment_403441 9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Renk kodunun hiçbir manası yok. O sizin sıfır renk kodunuz, aracınızdaki renk şimdiye çoktan renk değiştirdi. Boyanın, boyacıda kodu tespit edilmeli ve boya yapılmalıdır. Sorun olur mu kısmını, satacağınız kişiye sormanız iyi olur Arabanın rengi değişmez, sadece solar diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın