Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014 Model Arabada Bu Kadar Sorun Normal'mi Sizce ?

Featured Replies

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 5,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Sizin aracın montajı ya Pazartesi sabah ya da Cuma akşamüstü yapılmış. Şaka bir yana bu şans işi ve bu şartlarda sanki şans pek sizden yana değil. Tıkırtıyı servisle çözmeniz lazım.  

• Volkan Ö.
    Volkan Ö.

Benim bir tespitim var. Eğer araç tıkırtı takırtı sesine hasassaniz. Kesin aracınızda bu problem var. Yok benim gibi ne sesi yeaaa hassasiyetindeyseniz. Arkada mehter çalsa önde senfoni olsa duymuyors

• Okurken daraldım   Bende de direksiyondan arada tıkırtı geliyor (bozuk yollarda), elimle direksiyonun altını yoklayınca yumuşak bir bölge var, oraya hafif bası uygulayınca ses kesiliyor ilgi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 saat önce, Ercan Çelik yazdı:

Siz dua edin ki onların hepsini değiştirmişler değiştirmeyen o kadar çok servis var ki kullanıcı hatası deyip aynı sesler benim aracımda da var arabadan soğuttu beni resmen takır tukur servise gide gide ben bıktım artık ama her seferinde normal bunlar bişey yok deyip gönderdiler tek servise değil 3-4 servis denedim çözüm bulamadım malesef hatta direksiyonda boşluk var hissi veriyo bana araç bazı zamanlar kendini sağa sola atarak gezme yapıyo ona bile bişey yok dediler gerisini siz düşünün artık tabi o zamanlar garanti vardı uğraşıyodum bittiği için artık gidemiyorum.

O zaman  ben halime şükrediyim. :) haklarını yemeyim. Ne desem tak değiştiriyorlar.

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Fatih büyükkale yazdı:

O zaman  ben halime şükrediyim. :) haklarını yemeyim. Ne desem tak değiştiriyorlar.

Eh... Bencede :)

37 binde sattığım dizel f3 style plus gibi olmuş. 12 binde triger seti (çatlak çıktı), 15 binde volanda boşluk çıktı. Direksiyon kutusu değişti.

Çıktı mı çıkıyor. Ben artık yeni kasanın kendisini değil makyajlısını alırım diyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Servet Ö. yazdı:

Eh... Bencede :)

37 binde sattığım dizel f3 style plus gibi olmuş. 12 binde triger seti (çatlak çıktı), 15 binde volanda boşluk çıktı. Direksiyon kutusu değişti.

Çıktı mı çıkıyor. Ben artık yeni kasanın kendisini değil makyajlısını alırım diyorum.

Ben yinede yılların markası ford'da bu kadar sorun çıkmasını kabul etmiyorum. Sanki araba yapilmiş hiç kontrol, deneme test vs. Yapilmadan piyasaya sürülmüş gibi. Araçla ilgili yaşadıklarimdan harici, daha bir sürü işçilik hatası sorun vs. Bulabilirim. Ama çok kayda deger şeyler degil. Neyse inş sorunlarimiz çözülür. Bu aracı seviyorum ve binmek istiyorum. 

Yanıtlama zamanı:

direksiyonda ve vites topuzundaki yıpranmalar garantiye girer mi ? tanıdık bir servis vs yok. araç 2013 model. uzatılmış garanti var 

--0 dakika sonra eklendi--

bu arada direksiyondaki gri parçaların kenarları da kalkma yapmış hafiften. sanırım airbag kutusu oluyor o 

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Hakan Serçe yazdı:

direksiyonda ve vites topuzundaki yıpranmalar garantiye girer mi ? tanıdık bir servis vs yok. araç 2013 model. uzatılmış garanti var 

--0 dakika sonra eklendi--

bu arada direksiyondaki gri parçaların kenarları da kalkma yapmış hafiften. sanırım airbag kutusu oluyor o 

Tabii ki değiştiren var. Bu anahtar kelimeler ile arama yaparak sitedeki yazılanları okuyabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

bende en yakın zamanda baktırayım o zaman. inşallah kullanıcı hatası vs demezler

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Hakan Serçe yazdı:

bende en yakın zamanda baktırayım o zaman. inşallah kullanıcı hatası vs demezler

Uzatılmış garanti şartlarına da bakmayı ihmal etmeyin. :yeah: Trim dahil değil olarak yorumladım.

Bkz buradaki ilgili güvence paketi linki:

https://www.focusclubtr.com/topic/3592-garantiyi-uzatma-ve-ford-güvence-sistemi/

http://www.ford.com.tr/ford-servis/uzatilmis-guvence-paketi/ford-guvence

Yanıtlama zamanı:

Direksiyon nikelajındaki soyulmalar ve diğer kozmetik sorunların çoğu dahil değil. Bende de var ama kabul edilmedi.

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Fatih büyükkale yazdı:

Ben yinede yılların markası ford'da bu kadar sorun çıkmasını kabul etmiyorum. Sanki araba yapilmiş hiç kontrol, deneme test vs. Yapilmadan piyasaya sürülmüş gibi. Araçla ilgili yaşadıklarimdan harici, daha bir sürü işçilik hatası sorun vs. Bulabilirim. Ama çok kayda deger şeyler degil. Neyse inş sorunlarimiz çözülür. Bu aracı seviyorum ve binmek istiyorum. 

gece mesaisinde uykulu uykulu amcalar ve hanımefendilerin ürettiği arabalardan olabilir sizinki:)

Yanıtlama zamanı:

Benim bir tespitim var. Eğer araç tıkırtı takırtı sesine hasassaniz. Kesin aracınızda bu problem var. Yok benim gibi ne sesi yeaaa hassasiyetindeyseniz. Arkada mehter çalsa önde senfoni olsa duymuyorsunuz. Mesela ben lastik balansını hemen hissederim. :) Kimisi direksiyonu vs.
Algıda seçicilik bence çoğu neye odaklamışsanız o.
Birde yas ilerledikçe bağzı frekanslar duyulmuyor. Tüm arabalar harika geliyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

zaten bir daha araba alırsam hangi gün saat kaçta üretilmiş arayıp soracam :)

--5 dakika sonra eklendi--
55 dakika önce, Volkan Ö. yazdı:

Benim bir tespitim var. Eğer araç tıkırtı takırtı sesine hasassaniz. Kesin aracınızda bu problem var. Yok benim gibi ne sesi yeaaa hassasiyetindeyseniz. Arkada mehter çalsa önde senfoni olsa duymuyorsunuz. Mesela ben lastik balansını hemen hissederim. :) Kimisi direksiyonu vs.
Algıda seçicilik bence çoğu neye odaklamışsanız o.
Birde yas ilerledikçe bağzı frekanslar duyulmuyor. Tüm arabalar harika geliyor.

Volkan bey inanın öyle hastalık derecesinde değilim. herkez gibi istediğim sadece sessiz bir sürüş buda en doğal hakkım diye düşünüyorum. 

Yanıtlama zamanı:
16.01.2017 - 21:16 tarihinde, Ercan Çelik yazdı:

Siz dua edin ki onların hepsini değiştirmişler değiştirmeyen o kadar çok servis var ki kullanıcı hatası deyip aynı sesler benim aracımda da var arabadan soğuttu beni resmen takır tukur servise gide gide ben bıktım artık ama her seferinde normal bunlar bişey yok deyip gönderdiler tek servise değil 3-4 servis denedim çözüm bulamadım malesef hatta direksiyonda boşluk var hissi veriyo bana araç bazı zamanlar kendini sağa sola atarak gezme yapıyo ona bile bişey yok dediler gerisini siz düşünün artık tabi o zamanlar garanti vardı uğraşıyodum bittiği için artık gidemiyorum.

Ercan Bey merhaba. Aracınızda yaşadığınız direksiyonda boşluk hissi ve aracın en ufak çukur veya tümsekten geçerken kendini sağa sola atması sorununun aynısını bende aracımda yaşıyordum. Defalarca ön düzenciye rotçuya gittim bir sorun yok dediler araç kullanmaktan soğumuştum.sonrasında yazlık nokian lastiklerimi kışlık nokian lastiklerimle değiştirince direksiyondaki boşluk hissi ve aracın kendini sağa sola atması sorunu bıçak gibi kesildi.sizin sorununuzda aracın lastiklerinden kaynaklanıyor olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Allah sabir versin . Bende direksiyonu yipranmadan dolayi garantiye vermek istedim 10 bin km yi gecmis araclarin direksiyonlari degistiremiyoruz dediler neden dedim cikarip yolluyoruz ilgili sahislara direksiyonu ince eleyip tariyolar ve ustunde kimyasal madde cikiyor ilac veya alkollu islak mendil gibi seyle temizleme yapildigi icin ozelligini yitirmesine sebep veriyor arac sahipleri dedi. Ve beni anlatti kisacasi direksiyonu torpidoyu yumusak deri gorunumlu yerlere ilac vs sey surmenizi tavsiye etmiyorum ileride caniniz sıkılabilir ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 saat önce, Yiğit Ortak yazdı:

Allah sabir versin . Bende direksiyonu yipranmadan dolayi garantiye vermek istedim 10 bin km yi gecmis araclarin direksiyonlari degistiremiyoruz dediler neden dedim cikarip yolluyoruz ilgili sahislara direksiyonu ince eleyip tariyolar ve ustunde kimyasal madde cikiyor ilac veya alkollu islak mendil gibi seyle temizleme ynapildigi icin ozelligini yitirmesine sebep veriyor arac sahipleri dedi. Ve beni anlatti kisacasi direksiyonu torpidoyu yumusak deri gorunumlu yerlere ilac vs sey surmenizi tavsiye etmiyorum ileride caniniz sıkılabilir ?

ön göğüs ve direksiyonu nemli bezden başka bişeyle silmem. aracı aldığımda yıpranmıştı, bende öyle bişey olacağını sanmıyorum. bu arada servis sizi biraz sallamış bence, servisin işi resim çekip otosana göndermek. 10.000 km işi bence hikaye.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.