Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400733 5 dakika önce, Fatih büyükkale yazdı: Öyle demeseydiniz iyiydi Bir sonraki seçim de Ford olsun manasında Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl Yazar comment_400734 1 saat önce, Ercan Çelik yazdı: Siz dua edin ki onların hepsini değiştirmişler değiştirmeyen o kadar çok servis var ki kullanıcı hatası deyip aynı sesler benim aracımda da var arabadan soğuttu beni resmen takır tukur servise gide gide ben bıktım artık ama her seferinde normal bunlar bişey yok deyip gönderdiler tek servise değil 3-4 servis denedim çözüm bulamadım malesef hatta direksiyonda boşluk var hissi veriyo bana araç bazı zamanlar kendini sağa sola atarak gezme yapıyo ona bile bişey yok dediler gerisini siz düşünün artık tabi o zamanlar garanti vardı uğraşıyodum bittiği için artık gidemiyorum. O zaman ben halime şükrediyim. haklarını yemeyim. Ne desem tak değiştiriyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400738 11 dakika önce, Fatih büyükkale yazdı: O zaman ben halime şükrediyim. haklarını yemeyim. Ne desem tak değiştiriyorlar. Eh... Bencede 37 binde sattığım dizel f3 style plus gibi olmuş. 12 binde triger seti (çatlak çıktı), 15 binde volanda boşluk çıktı. Direksiyon kutusu değişti. Çıktı mı çıkıyor. Ben artık yeni kasanın kendisini değil makyajlısını alırım diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl Yazar comment_400741 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Eh... Bencede 37 binde sattığım dizel f3 style plus gibi olmuş. 12 binde triger seti (çatlak çıktı), 15 binde volanda boşluk çıktı. Direksiyon kutusu değişti. Çıktı mı çıkıyor. Ben artık yeni kasanın kendisini değil makyajlısını alırım diyorum. Ben yinede yılların markası ford'da bu kadar sorun çıkmasını kabul etmiyorum. Sanki araba yapilmiş hiç kontrol, deneme test vs. Yapilmadan piyasaya sürülmüş gibi. Araçla ilgili yaşadıklarimdan harici, daha bir sürü işçilik hatası sorun vs. Bulabilirim. Ama çok kayda deger şeyler degil. Neyse inş sorunlarimiz çözülür. Bu aracı seviyorum ve binmek istiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400743 direksiyonda ve vites topuzundaki yıpranmalar garantiye girer mi ? tanıdık bir servis vs yok. araç 2013 model. uzatılmış garanti var --0 dakika sonra eklendi-- bu arada direksiyondaki gri parçaların kenarları da kalkma yapmış hafiften. sanırım airbag kutusu oluyor o Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400744 10 dakika önce, Hakan Serçe yazdı: direksiyonda ve vites topuzundaki yıpranmalar garantiye girer mi ? tanıdık bir servis vs yok. araç 2013 model. uzatılmış garanti var --0 dakika sonra eklendi-- bu arada direksiyondaki gri parçaların kenarları da kalkma yapmış hafiften. sanırım airbag kutusu oluyor o Tabii ki değiştiren var. Bu anahtar kelimeler ile arama yaparak sitedeki yazılanları okuyabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400747 bende en yakın zamanda baktırayım o zaman. inşallah kullanıcı hatası vs demezler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400748 2 dakika önce, Hakan Serçe yazdı: bende en yakın zamanda baktırayım o zaman. inşallah kullanıcı hatası vs demezler Uzatılmış garanti şartlarına da bakmayı ihmal etmeyin. Trim dahil değil olarak yorumladım. Bkz buradaki ilgili güvence paketi linki: https://www.focusclubtr.com/topic/3592-garantiyi-uzatma-ve-ford-güvence-sistemi/ http://www.ford.com.tr/ford-servis/uzatilmis-guvence-paketi/ford-guvence Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl comment_400750 Direksiyon nikelajındaki soyulmalar ve diğer kozmetik sorunların çoğu dahil değil. Bende de var ama kabul edilmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl comment_400762 7 saat önce, Fatih büyükkale yazdı: Ben yinede yılların markası ford'da bu kadar sorun çıkmasını kabul etmiyorum. Sanki araba yapilmiş hiç kontrol, deneme test vs. Yapilmadan piyasaya sürülmüş gibi. Araçla ilgili yaşadıklarimdan harici, daha bir sürü işçilik hatası sorun vs. Bulabilirim. Ama çok kayda deger şeyler degil. Neyse inş sorunlarimiz çözülür. Bu aracı seviyorum ve binmek istiyorum. gece mesaisinde uykulu uykulu amcalar ve hanımefendilerin ürettiği arabalardan olabilir sizinki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl comment_400765 Benim bir tespitim var. Eğer araç tıkırtı takırtı sesine hasassaniz. Kesin aracınızda bu problem var. Yok benim gibi ne sesi yeaaa hassasiyetindeyseniz. Arkada mehter çalsa önde senfoni olsa duymuyorsunuz. Mesela ben lastik balansını hemen hissederim. Kimisi direksiyonu vs.Algıda seçicilik bence çoğu neye odaklamışsanız o. Birde yas ilerledikçe bağzı frekanslar duyulmuyor. Tüm arabalar harika geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl Yazar comment_400773 zaten bir daha araba alırsam hangi gün saat kaçta üretilmiş arayıp soracam --5 dakika sonra eklendi-- 55 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Benim bir tespitim var. Eğer araç tıkırtı takırtı sesine hasassaniz. Kesin aracınızda bu problem var. Yok benim gibi ne sesi yeaaa hassasiyetindeyseniz. Arkada mehter çalsa önde senfoni olsa duymuyorsunuz. Mesela ben lastik balansını hemen hissederim. Kimisi direksiyonu vs. Algıda seçicilik bence çoğu neye odaklamışsanız o. Birde yas ilerledikçe bağzı frekanslar duyulmuyor. Tüm arabalar harika geliyor. Volkan bey inanın öyle hastalık derecesinde değilim. herkez gibi istediğim sadece sessiz bir sürüş buda en doğal hakkım diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402056 16.01.2017 - 21:16 tarihinde, Ercan Çelik yazdı: Siz dua edin ki onların hepsini değiştirmişler değiştirmeyen o kadar çok servis var ki kullanıcı hatası deyip aynı sesler benim aracımda da var arabadan soğuttu beni resmen takır tukur servise gide gide ben bıktım artık ama her seferinde normal bunlar bişey yok deyip gönderdiler tek servise değil 3-4 servis denedim çözüm bulamadım malesef hatta direksiyonda boşluk var hissi veriyo bana araç bazı zamanlar kendini sağa sola atarak gezme yapıyo ona bile bişey yok dediler gerisini siz düşünün artık tabi o zamanlar garanti vardı uğraşıyodum bittiği için artık gidemiyorum. Ercan Bey merhaba. Aracınızda yaşadığınız direksiyonda boşluk hissi ve aracın en ufak çukur veya tümsekten geçerken kendini sağa sola atması sorununun aynısını bende aracımda yaşıyordum. Defalarca ön düzenciye rotçuya gittim bir sorun yok dediler araç kullanmaktan soğumuştum.sonrasında yazlık nokian lastiklerimi kışlık nokian lastiklerimle değiştirince direksiyondaki boşluk hissi ve aracın kendini sağa sola atması sorunu bıçak gibi kesildi.sizin sorununuzda aracın lastiklerinden kaynaklanıyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402067 Allah sabir versin . Bende direksiyonu yipranmadan dolayi garantiye vermek istedim 10 bin km yi gecmis araclarin direksiyonlari degistiremiyoruz dediler neden dedim cikarip yolluyoruz ilgili sahislara direksiyonu ince eleyip tariyolar ve ustunde kimyasal madde cikiyor ilac veya alkollu islak mendil gibi seyle temizleme yapildigi icin ozelligini yitirmesine sebep veriyor arac sahipleri dedi. Ve beni anlatti kisacasi direksiyonu torpidoyu yumusak deri gorunumlu yerlere ilac vs sey surmenizi tavsiye etmiyorum ileride caniniz sıkılabilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl Yazar comment_402090 1 saat önce, Yiğit Ortak yazdı: Allah sabir versin . Bende direksiyonu yipranmadan dolayi garantiye vermek istedim 10 bin km yi gecmis araclarin direksiyonlari degistiremiyoruz dediler neden dedim cikarip yolluyoruz ilgili sahislara direksiyonu ince eleyip tariyolar ve ustunde kimyasal madde cikiyor ilac veya alkollu islak mendil gibi seyle temizleme ynapildigi icin ozelligini yitirmesine sebep veriyor arac sahipleri dedi. Ve beni anlatti kisacasi direksiyonu torpidoyu yumusak deri gorunumlu yerlere ilac vs sey surmenizi tavsiye etmiyorum ileride caniniz sıkılabilir ? ön göğüs ve direksiyonu nemli bezden başka bişeyle silmem. aracı aldığımda yıpranmıştı, bende öyle bişey olacağını sanmıyorum. bu arada servis sizi biraz sallamış bence, servisin işi resim çekip otosana göndermek. 10.000 km işi bence hikaye. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın