Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399821 Ford, 10 inçlik dijital gösterge ekranını üretti. Dijital ekran, 5 farklı sürüş moduna sahip. GT’nin özelleştirilebilir dijital gösterge teknolojisi diğer Ford araçları ile de paylaşılacak. Detaylar ve görseller: https://anasayfa.focusclubtr.com/ford-gt-gosterge-paneli-yeni-nesil-ford-gosterge-paneli/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399851 Guzel olmus, sade temiz. Not: Anlam bozuklugu var gibi, hangi teknoloji? Led ekran yapmak teknoloji demek degildir bence? Sence? "gösterge teknolojisi diğer Ford araçları ile de paylaşılacak." Ayrica, blogdaki yazidada benzer bir hata var. "Dijital ekran, sürücünün durumuyla ilgili en alakalı bilgileri okunması kolay bir biçimde görmesini sağlamak için 5 farklı sürüş moduna sahip." Emin misin? Bence: "Surucu arabanin karakteristik ozelliklerini kolayca kontrol edebilmesi icin gelistirilen 5 farkli surus modu bu ekrandan kontrol edebiliyor." demek dogru olmaz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399867 Çok sade değil mi? Henüz zamanı var gibi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399878 Göstergeden ziyade direksiyon ve üzerindeki butonlar beni daha çok cezbetti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl Yazar comment_399879 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Guzel olmus, sade temiz. Not: Anlam bozuklugu var gibi, hangi teknoloji? Led ekran yapmak teknoloji demek degildir bence? Sence? "gösterge teknolojisi diğer Ford araçları ile de paylaşılacak." Ayrica, blogdaki yazidada benzer bir hata var. "Dijital ekran, sürücünün durumuyla ilgili en alakalı bilgileri okunması kolay bir biçimde görmesini sağlamak için 5 farklı sürüş moduna sahip." Emin misin? Bence: "Surucu arabanin karakteristik ozelliklerini kolayca kontrol edebilmesi icin gelistirilen 5 farkli surus modu bu ekrandan kontrol edebiliyor." demek dogru olmaz mi? 1- Teknolojidir (en azından üreticiye göre). 2- Ekran ile değil, seçtiğin sürüşe göre tema değişiyor. (Blog'da daha anlaşılar hale getirdim, teşekkürler) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl Yazar comment_401000 Mustang ile geldi ilk binek hali https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-makyajli-mustang-tanitildi-2018de-turkiyede/ Mustang'da 3 mod var ve renkler tamamen kişiselleştirilebilir. Buna benzer hali Focus'a Mondeo'ya vs gelecektir. Yavaş yavaş arabaların hepsi, komple kopyala-yapıştıra gidiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl comment_401002 37 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yavaş yavaş arabaların hepsi, komple kopyala-yapıştıra gidiyor Kopyala yapıştır mı? GT deki göstergeye bakarak söylediysen eğer bunu şaşırdın herhal derim. İkisi çok farklı, ortak noktaları sadece LED ekran olmaları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl Yazar comment_401006 5 dakika önce, Servet Ö. yazdı: İkisi çok farklı, ortak noktaları sadece LED ekran olmaları. Voswos kadranı işte pejo kadranı vs için dedim. Tamamen dijital olunca her ne kadar farklılaştırma olsa da tasarım az çok ortak. Misal Voswos'un karakterine çok benzettim, normal stil halini. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın