levent alpkuş Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2017 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Levent ben beğenmedim demek istiyorum, sen beğendiysen tamam ama fazla abartılı olmuş görünüyor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
levent alpkuş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 (düzenlendi) resimde gece cekildiği için ışıklar fotoda yuksek yanıyo gibi çıkmış ama canlı olarak baktığımızda cok ince bi ip gibi ve göz almayan görsellik var resim aldatıyo biraz gürkan abi Ocak 5, 2017 levent alpkuş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Şimdi, levent alpkuş yazdı: Ben beğendim valla gayet güzel olmuş ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Kapılardakini ben de beğendim. Çok soluk amber renginde yaptırmayı ben de düşünüyorum, kapılarda çok sökme takma gerekmiyorsa. (Ayrıca, yine amber renginde ayak aydınlatma da düşünüyorum) Ancak konsoldaki bence abartı oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
levent alpkuş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 bi yapıpta paylaşırsanız sevinirim bende merak ettim şimdi ön konsolu yarısını iptal edebilirim belki ama arcıma canlı olarak bakan bir cuk kişinin çok hoşuna gitti zevkim iyidir bir cok araba ile oynamalar yaptım her yaptığım araçlar ilgi görüyor birde fokus yapayım dedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 (düzenlendi) Ankara'da temiz işçilikle kaliteli ve uygun yapacak yer bulabilirsem, yaptırıp paylaşırım burada. Kendim anlamıyorum pek bu işlerden Ocak 5, 2017 Volkan G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Çörekçioğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 ben kapıları çok beğendim. Taktığınız led'i nereden temin ettiniz? Kapılara bende istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
levent alpkuş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 İnternet ten araç ici neon yazarsanız çıkıyor --1 dakika sonra eklendi-- Volkan Bey neonlaeı kendiniz internet ten temin Edip iyi bir elektirikçi de yaptırabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 12 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Levent ben beğenmedim demek istiyorum, sen beğendiysen tamam ama fazla abartılı olmuş görünüyor. +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 10 saat önce, levent alpkuş yazdı: birde fokus yapayım dedim Levent Bey merhabalar Sizden bir ricam var. Arabanızın arkasında bagaj kapağında 5 harfli bir kelime yazıyor. Onu burada aracınızın modelini yazarken kullanmanız benim ricamdır. Çünkü FOKUS bir nesneye yapılan odaklama anlamına gelir. Aracınızın modeli FOCUS tur FOKUS değil yani. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ben ve eminim forumun büyük çoğunluğu. Hatta hepsi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 (düzenlendi) Levent Bey tweeterler kapının üstüne değil de içine montajlasaydın daha güzel olurdu sanki Ocak 6, 2017 Berat Hasbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
levent alpkuş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Tavırları geçici olarak orda bu arada neonlarin gündüz resmimi atayim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Böyle iç ayrıntılara konulacak ledler bence daha güzel olacaktır... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
levent alpkuş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Olabilirdi --8 dakika sonra eklendi-- Volkan bey ben o 5 harfi yanlış yazmadım FOKUS OLARAK otomatik klavye yazmış bende dikkat etmemiş tim taki siz uyarana kadar FOCUS DOĞRU 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap