Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398058 Arkadaşlar 2012 model focus titanium aracımın bagajında böyle bir cihaz var.Bunun ne işe yaradığını bilen var mı? Üzerinde alarmsys falan yazıyor fakat benim aracımda alarm yok.Yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl Solution comment_398059 Anahtarsız çalıştırma için anten ve sinyal algılayıcı... Aman dikkat kabloları kopmasın... --0 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Mehmet Çallı yazdı: alarmsys Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398065 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Anahtarsız çalıştırma için anten ve sinyal algılayıcı... Aman dikkat kabloları kopmasın... --0 dakika sonra eklendi-- Bizim MK 2,5 da da aynı yerde mi bulunuyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398076 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Bizim MK 2,5 da da aynı yerde mi bulunuyor? Bagajda aynı bölgede evet, bir tane ön göğüs içinde ve bir tanede kol dayama içinde olmak üzere 3 adet var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20179 yıl Yazar comment_398168 14 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Anahtarsız çalıştırma için anten ve sinyal algılayıcı... Aman dikkat kabloları kopmasın... --0 dakika sonra eklendi-- Teşekkür ederim Gürkan abi.Sürekli aklımı kurcalıyordu continental yazması.Acaba lastik basınç sensörü algılayıcısı falan mı diye.Ama ne yazık ki aracım titanium olmasına rağmen 2012 lerde lastik basınç sensörü yok sanırım.Yada benim araçta iptal ettiler.Jantların içinde sensör yok malesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20179 yıl comment_398170 5 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: ma ne yazık ki aracım titanium olmasına rağmen 2012 lerde lastik basınç sensörü yok sanırım.Yada benim araçta iptal ettiler.Jantların içinde sensör yok malesef. Aracınızda sensör yok daha sonra eklendi. Fakat bu linkteki yazılanları uygularsanız varmış gibi yaşayabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20179 yıl Yazar comment_398174 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Aracınızda sensör yok daha sonra eklendi. Fakat bu linkteki yazılanları uygularsanız varmış gibi yaşayabilirsiniz. Bu sabah n11 den elm327 kablosu aldım bu iş için.Kablo geldikten sonra linkteki uygulamayı denicem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398616 03.01.2017 - 20:00 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Anahtarsız çalıştırma için anten ve sinyal algılayıcı... Aman dikkat kabloları kopmasın... --0 dakika sonra eklendi-- anahtarsız çalıştırma derken tam olarak ne bu, yani uzaktan kumanda ile arabayı çalıştırmak içinmi Ocak 6, 20179 yıl Enes Andıç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398619 Şimdi, Enes Andıç yazdı: anahtarsız çalıştırma derken tam olarak ne bu, yani uzaktan kumanda ile arabayı çalıştırmak içinmi Anahtarsız çalıştırma için gerekli olan ekipman. Anahtar arabanın içinde veya bagajda ise start düğmesine basarak çalıştırabilirsin demek. Uzaktan çalıştırma değil... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398621 Şimdi, Enes Andıç yazdı: anahtarsız çalıştırma derken tam olarak ne bu, yani uzaktan kumanda ile arabayı çalıştırmak içinmi Anahtarın aracın içinde olduğunu algılayan sistemin antenlerinden bir tanesi. Bildiğiniz gibi, düğmeye bastığında aracın çalışması için, anahtarın araç içinde olması gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398672 he tamam, bende bir video görmüştüm youtube de orjinal uzaktan kumandası vardı focus 3 sadece bir tuş fazla fazla olan tuşla uzaktan çalışıyodu araba türkiyede görmedim hiç keşke bizdede olsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398680 16 dakika önce, Enes Andıç yazdı: he tamam, bende bir video görmüştüm youtube de orjinal uzaktan kumandası vardı focus 3 sadece bir tuş fazla fazla olan tuşla uzaktan çalışıyodu araba türkiyede görmedim hiç keşke bizdede olsa 2-3 sene sonra sıfır araçların tamamında görebileceğiz. Bkz: https://www.focusclubtr.com/topic/10922-ford-sync-connect/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398687 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: 2-3 sene sonra sıfır araçların tamamında görebileceğiz. Bkz: https://www.focusclubtr.com/topic/10922-ford-sync-connect/ o özellikler türkiyede olursa sırf o özellik için arabayı değiştiririm Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın