Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl comment_393637 Aynı Sesi bende duyuyorum. Biraz eğimli bir yolda kalkış yaparken öne veya arkaya doğru farketmez devirsiz kalkışlarda ses geliyor, ancak aynı yolda biraz gaza yüklenip devirli canlı kalkınca ses gelmiyor. Aracı devirli ve canlı kullanmak için ben bir uyarı gibi görmeye başladım artık. Olmasaydı iyidi ama.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl comment_393729 örnek olurmu bilmiyorum ama 1997 1,6 exi model toyota corolla vardı şirkette 100.000 km den fazla bu sesle bindik kronikmiş, servis ses dışında hiçbir sıkıntısı olmaz dedi ve öylede sattık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl comment_393762 Öncelikle geçmiş olsun, Antalyada ford bilaller serviside gecen cumartesi randevu için gittiğimde motordan rölantide ıslık sesi geliyor mu demişti yok hayır böyle birşey şimdilik basıma gelmedi dedim Neden sordunuz dedim;1.5 ecoboost kugada birkaç araçta böyle bir sorunla karşılaşmışlar Aracım 1.6 ecoboost.Ama sizin ki kavramından muhtemelen böle bisey normal olamaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl comment_393764 Debriyaj balatasi surtme sesi bence bu. Tum cift kutle volan ve bu yapida balata kullanan araclarda duyabileceginiz bir ses. Umursamayın cunku pek degismeyecek bu ses. Ama ne zaman debriyaj balatasi degistirmeye gittiginizde volanti tornacida sildirmeyi unutmayin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl comment_393793 Bende geri viteste yapıyor aynı sesi aldığımdan beri var 5.5 yıl oldu ama 1.6 ti vct motor kaç km yaptığımı söylemeyim nazar değmesin [emoji3] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın