Ömer V. Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2012 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar. Ben bu pazar bir fırsat sitesinden aldığım Lamborghini kullanma tecrübesini yaşadım. Ve bu zamana kadar bir otomobil üzerinde hissedebileceğim en yüksek adrenalin seviyesini gördüm sanırım. Yağmur sayesinde bir iki defada ufak çaplı yanladık. Yüksek performans araçlarının, tutkulularına yaşattığı heyecanı eksik etmedi Gallardo benden. Kapıları yana açılan bu küçük Lambo'ya pek sıcak bakmazdım önceden, ama bütün fikrim değişti. Bir Audi A6 ve Subaru Impreza'nın önlerden yakalanmamaya çalışma hevesleri de gayet komikti. Daha önce trafikte Corvette Stingray ve pistte Ferrari F430 (konfor modunda) kullanmıştım ama bu çok daha farklıydı. İmkanı ve meraklısı olanların kesinlikle tatmasını isterim. Tek kötü tarafı araçtan inmek istemiyorsunuz, focus gibi Ocak 11, 2012 Ömer V. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Güzel bir deneyim olmuş, darısı başımıza. Foto yada video çekseydin keşke. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer V. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Darısı herkesin başına. Ekledim fotoyu da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Öyle bi imkanım olsa 1 dk bile ertelemezdim ve günün en mutlu insanı ben olurdum herhalde.Aydın abi ye katılıuyorum darısı bizlerinde başına. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 o fırsat sitesi hangisi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Paylaşım için teşekkürler Arada böyle fırsatlar oluyor Geçenlerde F3 aracı için vardı... Lamborghini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer V. Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 www.sehirfirsati.com Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Her faniye nasip olacak bir deneyim değil, yakalarsanız kaçımayın! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer V. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 O fırsatı bide biz yaklasak.. Orjınal ST sürdüğümde kompuştum,demekki bunu sürsek kendimizden geçeriz herhalde.. 60'dan 160'a 4-5 saniyede çıkarken dayak yemiş gibi oluyorsunuz. Harika bir his Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 60'dan 160'a 4-5 saniyede çıkarken dayak yemiş gibi oluyorsunuz. Harika bir his Öyle dayağa can kurban 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer V. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Aynen, suratımın dağılacağını bilsem ses çıkarmam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Nirvana gibi brşeydir sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap