Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Yağmurlu Havada Kesilen Ses


Alp Kaya

Soru

selamlar.aracım 2007 focus sw 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum.aldığım günden beri arka soldan gelen bir ses var.kışın daha çok geliyor.sıcaklarda bazen duyuyorum.ama kışın her gün duyuyorum.sadece yağmurlu havalarda duymuyorum.2 tane özel ford  servisi,3 tane tamirciye,1 kaportacıya gittim.çözüm bulunamadı.arka diskler, balatalar,arka amortisörler,arka denge çubukları lastikleriyle beraber,bagaj amortisörleri,jantlar değişti.arka koltuklara,stepneye,bagajdaki korumalığa kadar her seye bakıldı.ama bulunamadı.teybin sesini normal  açınca bile  duyuluyor.arabayı değiştirmeyi bile düşünüyorum bu ses yüzünden.ses kaydını attım.özellikle kaydın ortalarında daha net duyuluyor.sürekli duyulduğu için sinirimi bozuyor.fikirlerinizi bekliyorum 

record20161118070629.3gpp

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 4 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Ne yapan söyleyeyim ses kaydında dikkatimi çeken bir ses yok. Dinleyip aaa şu ses diyebilecek birileri olduğunu da sanmıyorum. Arabanın içinde dinlemek lazım.

 

Örnek vereyim beni çok rahatsız eden dikkatimi dağıtan bir tıkırtı sesi vardı. Saçma sapan bir trim sesi çıktı. Ama aklımızın ucundan geçmeyecek bir yerde. Tesadüfen bulundu. Sizi anlıyorum fakat bu tip sesler genelde alakasız yerlerden çıkıyor. Bu kadar parça değiştirdikten sonra sizi tehlikeye atacak bir ses, bir parça kalmamıştır fakat. Deneyerek bulmaktan başka şansınız olduğunuda sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.