Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 2011 Tdci Yağ Damlatma Sorunu


Sabri Gün

Soru

Öncelikle herkese merhabalar. 

Foruma yeni katıldım konuyu yanlış yere açtıysam affola.

2011 model focus 2 aracımla geçen hafta hafif bi kaza geçirdim. Aslında kaza bile denmez. Yola tırların kullandığı lastik kaplama fırlamış gece fark etmemle vurmam bir oldu. Aracın ön nikelajı ve motor alt muhafazası kırıldı çok şükür büyük bi sorun olmadan atlattık zira 130 km hızla vurdum.

Ben Şırnak / Silopide öğretmenim. Antalyadaki ustamı aradım muhafazanın kendisi 50 lira kargosu daha pahalıya gelir çok hayati bişey değil buraya gelince takarız dedi ön nikelajı da kargoyla gönderdi.

Ancak alt muhafaza kırıldığında iç tarafında baya bi yağ kalıntısı vardı ama taze değildi o anda olmamış belliydi. Yani önceden bir yağ kaçırma varmış herhalde. Yada bu normalmidir bilmiyorum hiç anlamam arabadan :) 

Bir kaç gün sonra da aracı park ettiğim yerde yağ damlattığını farkettim. Çok değil günde en fazla 2-3 damla.  Problem şu ki buradaki ustaları tanımıyorum ve arkadaşlarımdan tanıdıklarımdan mümkün olduğunca arabayı burada tamire sokma önerisi alıyorum. Dediğim gibi fazla yağ olmuyor sürekli kontrol de ediyorum çubukta gözle görülür bir eksilme olmadı 1 haftada. Ocak sonundaki tatile kadar kontrol ederek devam etsem ve eksilme olursa yağ takviyesi yapsam bir sorun yaşar mıyım? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.