Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386671 2007 yılında Toyota Hilux, ünlü geyik testi sırasında iki tekerlek üzerinde yükselmişti. Dokuz yıl sonra, yeni Toyota Hilux ile bu durum tekrar yaşandı… Toyota Hilux ile geyik testi, büyük bir başarısızlık ile sona erdi. Ruben Börjesson’ın hakimiyetinde olan Hilux, 59.5 km/h hızla giderken manevra esnasında aracın sol tarafındaki süspansiyon en düşük seviyeye geldi ve sağ ön teker çarpıcı bir şekilde yükseldi. Sürücünün hızlı reaksiyonu sayesinde bu tehlikeli durumdan kurtularak araç dört teker üzerine düştü. Detayları: http://anasayfa.focusclubtr.com/toyota-hilux-geyik-testinde-neredeyse-ters-donuyordu/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386684 arap ülkelerinde çöllerde kullanılan araçların çoğunluğu japon markalar,ve içlerinde toyota azımsanmayacak şekilde fazla.ancak pick-up sınıfında kendine yakışmayacak durumlara sokmuş kendini. çöl gibi zor koşullarda başarı sağlayan bir markanın pick-up sınıfında kalması tuhaf. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386714 Bu kunudaki en iyi espiriyi "Toyota pikapta agir silah standart donanım sanıyordum ben yaaaa... "diyen arkadaş yapmıştı. Belki o olmayınca sorun çıkıyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386784 atlanmayacak ayrıntı ilk test 16 jant ile yapılıyor ikincisi 17jant ile ve bariz bi şekilde daha iyi kavrıyor yolu. bu video yaza 17jant alacağım anlamına geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl Yazar comment_386793 28 dakika önce, Olcay Sert yazdı: atlanmayacak ayrıntı ilk test 16 jant ile yapılıyor ikincisi 17jant ile ve bariz bi şekilde daha iyi kavrıyor yolu. bu video yaza 17jant alacağım anlamına geliyor. Şöyle Alıntı Bu test yapılırken kullanılan aracın lastik ebatı 265/60 R18’di. Birkaç gün sonra aynı hız ile ve 265/65 R17 lastiklerle test edildi ve yine fazla bir kalkış göründü ama diğerinden daha az. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386794 9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Şöyle algıda seçicilik olmuş dimek. tşk ben 15e mi geçsem şimdi anlamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20179 yıl Yazar comment_418793 Güncellendi ve artık devrilmiyor https://anasayfa.focusclubtr.com/toyota-hilux-geyik-testinde-neredeyse-ters-donuyordu/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20179 yıl comment_418797 Geyik testini bilmem ama şuan bizim buralarda sıfır alanlar hilux alıyor. En güzeli de o zaten. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın