Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386653 Merhabalar. Aracım TitaniumX yani dual dijital klima var. Sağ sol dereceleri ayrı ayrı ayarlanıyor. Bunların derecelerinin beraber alçaltılıp yükseltilmesi gibi bir ayar var mı ? Şöför tarafındaki düğmeyi çevirince her iki tarafın da derecesi beraber alçalıp yükselecek. Önceki aracımda bu özellik vardı, bunda bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386654 --0 dakika sonra eklendi-- Auto kısmına basılı tutmak gerekiyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl Yazar comment_386657 Teşekkürler, bi deneyeyim arabaya binince. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 20169 yıl comment_386659 Mono`ya tuşlayın artık iki tarafta aynı dereceye ayarlanır Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20169 yıl comment_388252 Merhaba, Benim de merak ettiğim farzedelim dış sıcaklık 10 dereceyken klimayı " ac " açık pozisyonda 22 ye ayarladığımızda ; ısıtma yapıyor olmasına rağmen klima motoru yine de devreye giriyor mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20169 yıl comment_388256 Şimdi, Ufuk Altaş yazdı: klima motoru yine de devreye giriyor mu ? Evet... Ve camdaki buğuyu anında yok ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20169 yıl comment_388335 7 saat önce, Cem Boneval yazdı: Evet... Ve camdaki buğuyu anında yok ediyor. Ben de sizin gibi düşünüyorum fakat bir arkadaşımı bu konu da malesef ikna edememiştim.Kendisi sistemin sadece sıcak havalarda aktif olduğunu savunmaktaydı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20169 yıl comment_388337 Şimdi, Ufuk Altaş yazdı: Ben de sizin gibi düşünüyorum fakat bir arkadaşımı bu konu da malesef ikna edememiştim.Kendisi sistemin sadece sıcak havalarda aktif olduğunu savunmaktaydı ? Sizde 2 ayrı günde aracı ısıtma denemesi yapın (Aynı hava ve motor kondisyonu ile tabii) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20169 yıl comment_388430 Klimayı devre dışı bıraktığınızda, dışarı soğuk ise yağmurlu havalarda camlarda buğu görebiliyorsunuz. Ama klimayı açınca kayboluyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20169 yıl comment_388432 12 saat önce, Ufuk Altaş yazdı: Kendisi sistemin sadece sıcak havalarda aktif olduğunu savunmaktaydı İkna etmek için uğraşmayın, bırakın hayatını yanlış bilgiler üzerine kursun. O türden o kadar çok var ki, yıpranmaya değmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20169 yıl comment_388440 Haklısınız, işte o ihtiyaç olmayınca klima devreye girmez diye düşünüyor ve yaz kış ac açık konumda bırakıyor.Ben de eski 98 Vectra mdan biliyorum "eco" diye bir tuş vardı,soğutma gereksinimim olmadığında eco modunda bırakırdım.(Ama bu arada arkadaşım genel olarak çok sevdiğim ,saygıdeğer ve kültürlü bir insandır.) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın