Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ufuk Altaş

Üye
  • Toplam İleti

    74
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ufuk Altaş Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Eskişehir
  • Arabam:
    2015 Vw Jetta 1.4 tsi
  • Meslek:
    Diş hekimi
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Ufuk Altaş's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

20

Toplam Beğeni

  1. Üstad çok güzel özetlemişsin??????
  2. C max imi 1-2 ay önce sattım.Zevkler renkler ve beklentiler farklıdır ama inanın ki aracın yeni olmasından mıdırr,otomatik olmasından mıdır ya da Kıbrıs da olmanın keyfinden midir Fiesta dan çok keyif aldım.Belki C max inde daha temizini veya sıfırını almış olsaydım yorumlarım farklı olurdu ,C max de çok güzel bir araç mutlaka.
  3. Şimdi oldu teşekkür ederim , +/- nin powershift i ifade ettiğini anlamış oldum ? Meğer bilmeden 2 gündür çift kavrama kullanmışım.80-110 km/s arası 100 küsür km kullanımımda ortalamam 5.0 litre oldu ve otomatik şanzımanlı bir aracın bu değeri yakalaması beni eşim için bu aracı alma fikrine yöneltti.Aynı zamanda 1.90 a yakın boya sahip olmama rağmen bu güne kadar kullandığım araçlar arasında en rahat ettiğim ve beni en az yoran araç oldu.Süspansiyonlarının yol tutuş -konfor dengesi ve direksiyonun netliği - yönlendirmesi çok hoşuma gitti.Bugüne kadar böyle güzel bir otomobili kullanmamış olduğuma da üzüldüm.Zaten kullanmış olsaydım şimdiye kadar mutlaka sahip de olmuş olurdum herhalde.Sabah şasi numarasının fotoğrafını çekip atarım. Tekrar teşekkür ederim.
  4. Araç 2017 model daha 4000 km de ; 2000 devirde 80 küsür km/s civarı hız yapıyor, o yüzden 1.4 olması muhtemel diye düşündüm. Merak ettiğim +/- tuşlarının her motor tipinde standart olup olmaması.
  5. Merhaba, Bugün tatil için bulunduğumuz Kıbrıs da otomatik Fiesta kiraladım ve ba yıl dım ... Fakat aracı kiralarken ruhsatı vermedikleri için 1.4 mü 1.6 mı olduğunu anlayamadım.Bu arada araç trend olmasına rağmen dijital klima mevcut ve konsolun üst kısmı yumuşacık plastik kaplı ve izolasyonu da çok başarılı. Acaba ülkemize gelenlerle aralarında fark olabilir mi ? Bir de dikkatimi çeken vites topuzunun yan tarafında +/- tuşları vardı .Bu sadece powershiftlerde mi var yoksa 1.4 lerde de oluyor mu ? Teşekkür ederim
  6. Ben Eskişehir-Ankara arasında kullanmıştım, öyle yüksek hızlarda da bir zayıflık hissetmedim ?
  7. Evet gerçekten sakin bir kullanıcının karakterini bile değiştirecek türden ..
  8. Aracıma lastikciye 91 yerine 95 W hatalı gelen lastikleri zamanım olmadığı için kabul edip taktırmak zorunda kaldım.Sizce bir sakıncası olur mu ?(215 50 R17 95W)
  9. Sıfır bir araçta bahsettiğim bu sıkıntı minımuma yakın veya neredeyse hiç olmuyor.Zamanla bi takım elemanlarda doğal olarak laçkalaşmalar oluyor ve bahsettiğim sorun başlıyor.Benim merak ettiğim temel olarak buna yol açan direksiyon mili mi, z rotu mu ..... veya adını bilmediğim hangi parça veya parçalar.Yoksa sıfır araç yol bozuk da olsa zıpkın gibi gidiyor ?
  10. Keşke fabrika ayarlarına sıfırlama şansı olsa .
  11. Aracımın direksiyonunu sıkı sıkıya tutmama rağmen bazen yol bozukluklarına uyarak çizgisinden çok az da olsa saptığını hissediyorum.Daha yeni rot ayarlarını kontrol ettirdim. Bunun sebebi ön takım elemanları mı yoksa direksiyon kutusu mu ya da farklı bir parça mı , nedir ? Aracımla giderken daha sıkı ve güvenli bir direksiyon hissetmek istiyorum.Hani bunun var mı şurası sıkılırsa veya değişirse hallolur gibi bir çözümü ?
  12. Çalıştırırken direksiyondaki Ok tuşuna basarak mı sayısal olarak bilgileri ekranda görüyoruz ? (Kendi kendimi cevaplayayım ? evet 2 saat önce inip denedim .Araç ısınınca Eng T (C) 80 olarak gösteriliyor.
  13. Ben de işin içinden çıkamadım, inşallah zaman bulunca servise götüreceğim.Ayrıca nornal sıcaklığına gelmiş motor klimayı açmamış olsam da rölantide çalışırken 2-3 dakika içersinde göstergede en alt seviyeye düşüyor ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.