Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386470 Bu araçlar yük taşımada kullanışlı ama tipini sevmiyorsanız almanın da anlamı yok. Benim hiç olmasa da, bizim insanımız sedan seviyor, kabul etmek lazım. 40 yılda bir yatak taşımak gerekir ise, komşunun kamyoneti, kargo vs deyip, bir şekilde alternatif bir yol illaki bulunuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386471 Böyle işler için, bir TR efsanesi "eniştenin Doblo" diyorum ve kaçıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386485 geçen gün tiguan ile taşımaya çalışan komşu bagaj kapağını iple bağlayıp yola koyulmuştu akşam gidince söyliyeyim yanlış araba almış octavia alması lazımmış die Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386539 Benim jazz'da neler taşıdıydım. O geldi aklıma ne kahrımı çektiydi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386541 Benim focus hb aracıma yüklediklerimi bir bilseniz Evi sığdırdım evi Yalnız oktavyanın yükleme ağzının camla beraber kalkması takdirlik bir ayrıntı Ekim 27, 20169 yıl hüseyin ipek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386557 Lütfen focus hb konusuna hiç girmeyelim, zira kurban bayramında yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim. Ha gerçi tam 48 koli yumurtayı silme bir şekilde aldığını geçen hafta kamyonet arızalanınca anladım Acaba Octavia kaç koli alır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386558 Lütfen focus hb konusuna hiç girmeyelim[emoji4], zira kurban bayramında yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim. Ha gerçi tam 48 koli yumurtayı silme bir şekilde aldığını geçen hafta kamyonet arızalanınca anladım:fikir: Acaba Octavia kaç koli alır? Bi ara rekorlar kitabina girmek icin araca insan sigdirmaya calismislardi. Senin koli işide ona benzemis [emoji23] [emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386562 Biz evi taşıdık focus hb ile Baba Emekli olup isdemir 1 yıla kadar çıkma şartı koyunca yeni evde yol üzerindeydi, ee gidiyoz ztn niye boş gidelim mantıgı ile hemde hassas eşyların zarar görmemesi için çamaşır makinesi,bulaşık makinesi ve 2 bazanın yatağı tabaklar süs eşyaları fln focusla gitti diğer büyük eşyalar içinde küçük kamyonet tutmuştuk Hb ve swlerin avantajı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20169 yıl comment_386563 5 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Bi ara rekorlar kitabina girmek icin araca insan sigdirmaya calismislardi. Senin koli işide ona benzemis Sen Yakup'un mondeo videosunu izlemedin galiba. Ben yumurta koymuşum da ne olmuş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın