Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Cam Yan Fitilinde Darbe

Featured Replies

Solved by Yahya Akman

Yanıtlama zamanı:

Bu ve buna benzer çizikler tüm focus3 lerde var..Tazyikli su dışında kış ayında camda buz kalıntısı kalınca silecekleri çalıştırdığımızda onlarda buzları bu fitillere sürtüp çizebiliyor.Benim aracımda da sileceğin açılmış halinde tam silecek hizasında var arkadaşın araçtada aynı şekilde...Bizde arkadaşla  bu cizikler niye oluyor derken biraz düşününce cevabı bulmuştum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benimki yine sukur. Gecen bi titanium park etmis yanima. Serseri delikanlinin facali kolu gibiydi. Ligme ligme... dedimki ; vah zavalli [emoji23]

Yanıtlama zamanı:

ford kök de 115 tl ye değiştirdim ben 1ay kadar önce, şöför tarafında ki çitayı. 5 dk sürmüyor zaten çıt çıtlı, sök tak o kadar.

bu iz bende de var tazikli suyu çok yakından tuttuklarında oluyor.  bende yıkama aleti var basınçlı onu denedim 150 bar o hasar vermiyor. yıkamacılarda ki 300-400 bar falan dikkatsiz kullanımda boya bile kaldırır.

Yanıtlama zamanı:

Yıkamacıların hatası. Şuan kullandığım araçta arka kelebek cam fitillerinde aynı şekilde yıpranmalar mevcut. Aynı durum lastiklerde de olabilir. ilk çalıştırmada araca doğru tutmamalarını aynı zamanda çok yaklaştırmamalarını ısrarla istemelisiniz. 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun benim aracımda da olustu tazyikli su ile yikarken dalgınlığımdan yakın tutmuşum ön cam kenarı fitiline ama neyse ki 3 tl ye sıvı conta satılıyor siyah kesik yeri güzelce temizledim ve sıvı contayı dikkatlice sürdüm temizledim fazlalıkları hic belli olmuyor. tavsiye ederim bu cözüm yolunu isçilik size kalmış el becerinizi konusturun derim 100 tl fitile vermektense :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.